Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet az a fiú? És mit tegyek? (Kicsit hosszú lett, előre is hálás vagyok ha valaki elolvassa és ötletet ad)
Szóval a nyári vakációm alatt megismerkedtem egy fiúval, akit nagyon megkedveltem.
Úgy látszott hogy ő is engem, hiszen nagyon aranyos és udvarias volt, és búcsúzásnál mindig hosszan megölelt. Nagyon közeli barátommá vált, de már az ismerkedésünknél megtudtam hogy barátnője van. Pontosabban hogy bonyolult, és ha kérdezik akkor nincs.
Viszont mindez engem aggaszt, hiszen velem is nagyon közvetlen, ráadásul az ölelések és a kedvessége... :(
Meg mondta hogy aranyosnak talál.
De ha van barátnője akiről nem szívesen beszél de nem szakít vele, mit gondoljak?
Ráadásul közel 300km távolságra lakik tőlem.
Nem tudom... valaki akinek volt kedve végig olvasni: mit érezhet? Mit akarhat? Tanácstalan vagyok... :(
a felénél meguntam
én annyira sajnálom, pedig el akartam olvasni
Egy barátot akarhat..
300km és még barátnője is van?
Nemtudom..lehet csak kalandra vágyik..
Őszintén..ha nem szereti miért van vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!