Van olyan aki elolvassa azokat az iszonyatosan hosszú idézeteket amit valószínűleg egy katolikus emberke szokott bemásolgatni?
Még egy pár kérdés és elolvasható lesz a teljes Katolikus dogmatika. Én személy szerint nagyon unom és soha nem olvasom végig, mert:
1, rém hosszú
2, nyakatekert a megfogalmazása
3, nem érdekel, ez ugyanis nem személyes vélemény tapasztalat vagy akármi.
Csak kíváncsi vagyok, hogy van -e aki máshogy gondolja és veszi a fáradságot, hogy végigolvassa.
előre bocsátanám, hogy én hívő vagyok, de nem vallásos.
jellemzően nem szoktam elolvasni.
ha valaki kérdez, akkor annak válaszolni kell, egyszerűen, érthetően, logikusan, úgy, hogy megértse.
ha ateista, akkor meg főleg a saját világában (tudomány, logika) kell a választ megfogalmazni. ez az idézgetősdi szerintem nem vezet sehova.
Megjegyzés:
mondjuk általában az egész nem vezet sehova, mert, tisztelet a kivételnek, a tisztet ateista, gondolkodó elvtársak :) a tőmondatos válaszokat sem képesek agyilag feldolgozni, nemhogy valami értelmesebb, velősebb (nem idézett!!!) szöveget.
Sziasztok!
Az elején sokszor próbáltam utalni rá, hogy nem kellene ezt csinálnia, próbáltam ellensúlyozni, tömör lényegretörő válaszokkal, ahol finoman utaltam rá, hogy nem helyes amit csinál. Aztán próbáltam kicsit keményebben is kérlelni, hogy ne tegye. Volt már erről más fórumkérdés is. Szerintem reménytelen...
Én egyébként próbáltam egyet-kettőt elolvasni, ami érdekelt, nagyon kacifántos szöveg, látszik, hogy akik fogalmazták, nem azzal a céllal tették, hogy valaki megértse...
Ráadásul nagyon sok ponton pontatlan. Főleg azokon a pontokon, ahol a pápai tanítóhivatal érdeke úgy kívánja... ;-)
Némi fejlődés azért van, mert néha hozzászól saját szavaival is, de sajnos ez a ritkább. Kényszeres másoló!
Üdv. Péter
"mondjuk általában az egész nem vezet sehova, mert, tisztelet a kivételnek, a tisztet ateista, gondolkodó elvtársak :) a tőmondatos válaszokat sem képesek agyilag feldolgozni, nemhogy valami értelmesebb, velősebb (nem idézett!!!) szöveget."
...Mondja ezt egy hívő, akiknek többsége egy másodfokú egyenletet sem tud megoldani, de komolyan hiszi, hogy értelmes érvekkel bírálja az evolúciót és a kozmológiát. Á!
"Mondja ezt egy hívő, akiknek többsége egy másodfokú egyenletet sem tud megoldani, de komolyan hiszi, hogy értelmes érvekkel bírálja az evolúciót és a kozmológiát. Á!"
Ha esetleg rám gondoltál, tájékoztatásul közlöm, hogy műszaki egyetemet végeztem, mérnök vagyok, két diplomám van, és komolyabban is foglalkozok a teremetés és evolúció kérdéseivel...bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!