Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van olyan aki elolvassa...

Van olyan aki elolvassa azokat az iszonyatosan hosszú idézeteket amit valószínűleg egy katolikus emberke szokott bemásolgatni?

Figyelt kérdés

Még egy pár kérdés és elolvasható lesz a teljes Katolikus dogmatika. Én személy szerint nagyon unom és soha nem olvasom végig, mert:

1, rém hosszú

2, nyakatekert a megfogalmazása

3, nem érdekel, ez ugyanis nem személyes vélemény tapasztalat vagy akármi.

Csak kíváncsi vagyok, hogy van -e aki máshogy gondolja és veszi a fáradságot, hogy végigolvassa.

2010. jan. 12. 17:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

"Ha esetleg rám gondoltál,..."

nem, rám gondolt, de besz*pta, mert én is kétdiplomás mérnök vagyok... :D :D :D

2010. jan. 13. 09:07
 12/20 Srapnel ***** válasza:
0%

Ok, beszoptam. Azt hittem, 2 diploma elég ahhoz, hogy amikor azt mondom, "ledobta az agyam az ékszíjat", akkor nem rohan senki villáskulcsért a szerszámosba...

Egyébként egy részét elolvasom a hosszú bemásolásoknak is.

2010. jan. 13. 09:27
 13/20 Srapnel ***** válasza:
44%
Mindamellett elnézést kérek a két Mérnök Úrtól (különösen az előbb írótól, aki az ateistákat általánosságban, implicite leostobázta) az indokolatlan és becstelen általánosításért, jogos volt a visszaszólás.
2010. jan. 13. 09:37
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
miért kell azon vitázni, hogy ki az okosabb? :D lol, mint az óvodában.... ateisták és vallásosak között is egyformán vannak síkhülyék és zsenik is..... és a kettő közötti átmenet képviselői is :) viszont azt nem szeretem, mikor azt mondják a hívők, hogy egy ateista nem olvasta sosem a Bibliát és anélkül bírálja, mert ez nem mindenkire igaz....én személy szerint pl 14 éves korom óta tanulmányozom és olvasom a Bibliát,mert imádom a dolgok mítikus és történelmi eredetét kutatni (ezért is vagyok történész hallgató)...szóval ismerem elég részletesen (bár bírálni nem nagyon szoktam, inkább kérdezni a kérdéses részekről,hogy ki hogyan értelmezi)
2010. jan. 13. 09:40
 15/20 Srapnel ***** válasza:
100%

Történész hallgatónál a pont...

Mellesleg azért a probléma itt az érvelések gyakori csapásirányával van baj, még pedig azzal, hogy az evolucionisták nem a vallás állításainak tagadásával igazolják a mondanivalójukat. A hívők (kreacionisták) pedig az evolúció tagadásával. Ez nagy különbség és nagy hiba. Az érvelésük kb. annyi, hogy "nem evolúció, mert az nem lehetséges, tehát tervezettség, isten, stb.".

Sajnos kevés az a hívő hozzászóló, aki pozitív, ellenőrizhető állításokat tesz a gondolatrendszere védelmében és nem az evolúciót próbálja negálni és tagadni, ami utóbbi tevékenység még siker esetén sem lenne bizonyító erejű az övére nézve.

2010. jan. 13. 09:58
 16/20 Zenon ***** válasza:
15%

Már vártam ezt a kérdést. :)

1.Valóban

2.Igaz

3.Detto

Szerintem sem válasz,ha más gondolataival élünk.Nem tartom

helyesnek,hogy egyesek belinkelnek egy igen hosszú szöveget,aztán már minden ellenvetésre meg van a "megfelelő" válasz.EZ NEM VÁLASZ!Tessék érvelni tömören,velősen!Mert ez valóban bosszantó.

2010. jan. 13. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:
29%
gyakran talakozom oriasi mennyisegu bemasolt szoveggel, es gyakran ugyanazzal....en sose olvasom el. sztem ez az oldal nem azert keszult hogy a netrol vagy barhonnaln terjedelmes litaniat masolgassunk be, hanem a velemenyunket irjuk le
2010. jan. 13. 18:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem.

Az egy elmebeteg hittérítő majom.

Aztán csodálkozik, hogy az ember megútálja a vallását.

2010. jan. 17. 19:58
 19/20 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 24. 20:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Minek itt mindenkit lepontozni? Szerintem erre a kérdésre mindenki korrektül válaszolt. Én pl. ha felteszek egy valláskritikai kérdést, és arra korrekt választ kapok( legyen az hívőtől, vagy ateistától) felpontozom. Mivel korrektül válaszolt a kérdésemre.

nem értem, hogy a sok hívő minek pontozgat lefelé mindenkit? Szeresd a felebarátodat mint magadat mi.... :)

Hogy ne legyen off:

Szerintem is értelmetlen bemásolni több 10 soros idézeteket és bibliai mondatokat, az ember sokkal inkább értékeli egy olyan hívő hozzászólását aki saját gondolatait vetíti ide és korrektül válaszol az adott kérdésre.

Lehet lepontozni.

2010. jún. 25. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!