Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadjam az ismerősöm közeledését?

Figyelt kérdés
Reggel hazaköltöztem anyámhoz mert a párom nagyon rosszúl bánt velem. Anyámnál lakik egy pasi albérletben és közölte velem, hogy ő szivesen élne velem és a gyerekkel (3 hónapos terhes vagyok). Most erre mit mondjak neki?
2013. aug. 19. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Dehát a reggel mentél haza, és rögtön más karjaiban akarod keresni a boldogságot.Elõbb higgadj le és adjál magadnak idõt. A pasinak meg mond meg, hogy erre most még nincs idõd, hogy vele foglalkozzál.
2013. aug. 19. 13:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, azért a gyereknek is kellene egy apa.
2013. aug. 19. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekednek van apja. Te meg ma költöztél el, és máris valaki mással lennél? Ráadásul nem is szereted.
2013. aug. 19. 13:31
 14/21 A kérdező kommentje:
A gyerekem apja egy állat ezért is hagytam ott.
2013. aug. 19. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekem apja egy állat"

Nem szép dolog állatokkal közösülni!!

2013. aug. 19. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ismered, most mentél oda, akkor miről beszélünk? Képes lennél csak azért összejönni vele, mert ő arra kér, mert kell egy apa? Honnan tudod, hogy ő jó ember és nem egy állat? Ne legyél már naiv, minden normális ember először megismerkedik alaposan az illetővel, mielőtt összeáll vele...aztán még úgy is érhetnek meglepetések. Azt hiszed évek után ismered az illetőt, aztán HOPP, jön a hideg zuhany. A gyerek még meg sem született, van időd párt találni, de ne állj már össze az első alakkal, aki az utadba kerül..Neked nem furcsa, hogy egy idegen csak úgy felajánlja magát? Én azt mondanám, hogy most léptem ki egy szörnyű kapcsolatból, nem akarok újat, hisz nem ismerlek elég jól ahhoz és PONT :)
2013. aug. 19. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
És megmondanád, miért egy vadbarommal kellett lefeküdnöd?
2013. aug. 19. 13:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Az apja gondolod, hogy le fog mondani a gyerekérõl? Mindig "állat" volt vagy csak most, mert ha mindig,akkor meg kellett volna gondolnod, hogy járjál vele.
2013. aug. 19. 14:01
 19/21 A kérdező kommentje:
A volt párom csak pár hete ilyen. A pasit meg gyerekkorom óta ismerem.
2013. aug. 19. 14:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért nem a pasival feküdtél akkor le? Az a barom meg mitől lett barom? Nemtán pont attól, hogy neki nem igazán volt betervezve a gyerek?
2013. aug. 19. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!