Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadjam az ismerősöm közeledését?
Figyelt kérdés
Reggel hazaköltöztem anyámhoz mert a párom nagyon rosszúl bánt velem. Anyámnál lakik egy pasi albérletben és közölte velem, hogy ő szivesen élne velem és a gyerekkel (3 hónapos terhes vagyok). Most erre mit mondjak neki?2013. aug. 19. 12:48
1/21 anonim válasza:
Várnék én még ezzel. Lehet, hogy a pasas az albérletből főbérletet szeretne magának. Légy óvatos!
2/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy átsó szándékai lennének, amúgy is ingyen lakik ott.
2013. aug. 19. 12:51
4/21 anonim válasza:
Ha az albérlő viszony átalakul együttélés viszonnyá, egészen más jogi helyzete. Nekem nagyon gyanús a pasas innen kívülről is. Aztán azt visszacsinálni már nehéz. Első dolga lenne, hogy nem fizeti az albérletért a díjat. Amíg te is ott laksz, amíg nem születik meg a pici, a közelembe sem engedném helyetted. Megkérném, hogy mondja fel az albérletet és költözzön el, és akkor majd, amikor a pici megszületik, meglátod. Ezzel kiugrasztanád a nyulat a bokorból. Rafináltnak tűnik a pasas. Ne dőlj be neki. Most sérült vagy érzelmileg, és könnyen lépre mehetsz egy olyan alaknak, aki az érzelmeidre hat, hogy két legyet üssön egycsapásra. Vigyázz!
5/21 anonim válasza:
Milyen albérlő az, aki nem fizet? :D
Csak van rezsi díja annak a lakásnak/háznak.
6/21 anonim válasza:
Én biztos nem mennék bele semmiféle kapcsolatba, ha nem vonzódom hozzá, nem vagyok szerelmes. Nyilván elvárja majd, hogy lefeküdj vele, jogosan. Ha nem kívánod, szerinted képes leszel rá?
7/21 anonim válasza:
Milyen "albérlő" az aki nem fizet? vagy természetben adja meg a járandóságot?:DD
8/21 A kérdező kommentje:
A lakhatásért cserébe megcsinál ezt azt a ház körül. Pl: kertet ás, füvetnyír, télen fátvág stb.
2013. aug. 19. 13:17
9/21 anonim válasza:
Grat, cseberből vederbe kislány.
10/21 anonim válasza:
Szerintem se! Ismered egyáltalán!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!