Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu egy tetovált, piercinges, tágeszes lány?
Rajtam sem tetoválás sem piercing nincs de ettől függetlenül nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok. Az ok talán az, hogy elég kemény zenéket hallgatok. Ezt kinézetem alapján nem mondaná meg senki:) Egyetlen kitétel, hogy legyen igényes a stílus mellé. Ne szakadt ribi kinézetű.
Pl: nálam ő 10/10 feltételezve egy jó alakot:)
Sertésnek:
"Egyébként, -hogy megcáfolják valós tapasztalásaim- írtak itt már nekem sok "tutiságot", ami vagy igaz, vagy nem"
Ha ezt némileg továbbgondolod, akkor rájöhetnél, hogy ez akár rád is igaz lehet... ;)
Mivel régen a tetoválás nem a művelt vagy éppen elit körökbe tartozó emberekre volt jellemző, egyesekben élhet még olyan téves asszociatív megközelítés, mely szerint aki tetoválást "visel", az "proli" vagy sittes...az pedig, hogy te kizárólag az értelmi felső tízezerben mozogsz, ahol van olyan ismerősöd, aki pár hónap alatt megtanult svédül nem feltétlenül azt jelenti, hogy az az illető hihetetlen intelligenciával rendelkezik (bár természetesen nem is zárja ki), csupán egy jó nyelvérzékkel való áldottságról árulkodik. Nekem van olyan ismerősöm, aki 9 (!!!) idegen nyelven beszél a magyaron kívül (angol, német, olasz, román, francia, cseh, orosz, svéd, szerb), abból 7 felső fokú, 2 pedig középfokú AKTÍV nyelvtudás, viszont nem a legintelligensebb ember.
Vond le a számodra megfelelő konzekvenciát...
És hogy tiszta legyen a dolog:
Nem bántani akarlak és nem is feltételezem, hogy akár egy szó is valótlan abból, amit írtál, továbbá abszolút igazat adok abban, hogy ha valaki véleményt ír, az készüljön fel arra, hogy nem csak meleget fog kapni, hanem hideget is...ezt a dolgot messzemenőkig osztom.
Viszont az általad leírtakra (szokásommal ellentétben) most magamat hoznám fel példának:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!