Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az létezik, hogy egy lány rohadtul szerelmes volt egy fiúba, most meg azt mondja, hogy undorodik tőle és nem érti, hogy hogy lehetett belé szerelmes?
Ha valaki tetszett, akkor az akkori ízlésvilágának megfelelt. Tehát az AKKOR volt, most meg MOST van. Ebből fakadóan változhat az érzés, de az ellenkezőjét nem sokszor szokták érezni, mivel az csupán a jellemtelen "most ez, holnap az" emberek szokták ilyen szélsőségesen kezelni a "múltbéli embereket, eseményeket".
Itt a hiba a lányban van, mert létezni létezik, de nem normális, nem egészséges dolog ez. (természetesen vannak kivételek, de ilyen tényezőt nem soroltál fel, tehát az általánosításomba úgy fér bele a dolog, ha a csajra mutogatok! :DD)
6 éve én is nagyon beleszerettem egy srácba, de most akkor sem kellene, ha ő lenne az egyetlen férfi a földön. Akkoriban nagyon jóban voltunk, aztán jött az egyetem és teljesen kifordult önmagából. Megváltozott és az az érdekes, hogy most már külsőre sem jön be. Szerintem a szépség relatív, ha valakit szeretünk szépnek találjuk, de ha elmúlik a szerelem, rájövünk, hogy "hoppá, azért annyira mégsem jóképű"...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!