Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu egy tetovált, piercinges, tágeszes lány?
Kedves kérdező! :) (én is szeretem a tetkókat, és az egyik legjobb haverom már régóta varr mindenkire... és nem ítélem el a munkáját, a tevékenységét, stb :D)
Te korrekt módon elfogadtad az írásom, és ezért hálás vagyok, nem kell egyetérteni, nem ez a cél. :)
A többi majommal meg nem veszekszem, mert attól, hogy bejársz egy b_zi iskolába, és megtanulod, amit beléd töltenek, mint egy hurkába, attól nem leszek bölcs...
Ha tudnál a sorok közt olvasni, ha nem érzelmi fellángolásból reagálnál, és nem lenne a jellemed sérült, akkor biztosan valami olyan módon reagálnál, ahogy a kérdező. Higgadtan. :D De te sajnos az eszeddel akarsz lenyűgözni (a társadalmat, a gyk-s olvasótábort), így a "szélsőséges megmutatkozás" kategóriájába sorollak, ahol nem azért teszed, amit teszel, mert szereted (magad miatt varratsz, vagy szúrsz magadba valamit, hanem mások miatt, és nem magad miatt tanulod azt amit, hanem mások miatt (haszon, hatalmaskodási vágy, és leugatási kényszer).
Sajnálattal közlöm, hogy én itt és most abbahagyom az érvelést, mert nem lenne hozzá erőm, hogy győzködjelek... :D
Szép estét mindenkinek!
(kérdező! te korrekt voltál, hatalmas pacsit neked! ;) )
A tetoválás formától, helytől, jelentéstől függ, de nem kizáró ok. Mondjuk, ha egy "Béla" felirat figyel rajta az határozottan zavarna. :D
A piercing szükség esetén kivehető, szóval nem gond.
A "tágesz" már meredekebb téma. Visszavonhatatlan károkat okoz. Ha nem is teljesen kizáró ok, azért minusz pont a szememben.
Agyontetovált, piercinges, nagy fültágítós csajként mondom, hogy soha nem volt még hozzám hasonló külsejű pasim. Aki pedig azt írta, hogy az ilyen kinézetű emberek sérültek meg a többi hülyeség, az egy idióta. Beszélgess el egyszer egy hozzám hasonlóval, a testmódosító embereknél kevés kiegyensúlyozottabbat találsz. Pont azért, mert meg merjük élni ami tetszik nekünk, kipróbáljuk amire vágyunk, és nem csak ezen a téren, de minden téren is. Nem elfojtjuk és hülye kifogásokat meg mondvacsinált indokokat hajtogatunk, mint az átlagember nagy része.
Azt természetesen megértem, ha valakinek ez szimplán nem tetszik. Nekem sem tetszik sok minden, de az már csak alapfokú emberi kulturáltság, hogy nem ugatunk be egymásnak ész nélkül.
Nő vagyok, tele piercingekkel, de eddig minden pasim a szolidnál is szolidabb kinézetű volt.
Jelenlegi párommal 6 éve együtt vagyunk és már a családalapításon törjük a fejünket.
Ő nem szereti a piercingeket, a tetoválásokat, se más testmódosításokat, de ezzel együtt szeret.
Nemcsak külsőleg, belsőleg is egymás ellentétei vagyunk. Ő mindenben azt nézi, mit szól hozzá a külvilág. Nálam az a szempont, mit jelent az adott dolog nekem.
Azt mondta szüksége van rám, mert bennem megvan az, ami belőle hiányzik. Viszont nekem is szükségem van az ő megfontoltságára, mert bennem abból van kevés. :)
Azt mondom, a szerelemben nincs jelentősége hogy hasonló-e a stílusotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!