Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu egy tetovált, piercinges, tágeszes lány?
Tudom, ez itt a GYíK-on a legtöbb embernek magas, de ha a kérdező a véleményemet kérdezi, én elmondom neki őszintén amit gondolok (és ami nagyban lefedi korosztályom, baráti köröm hozzáállását is). Akkor is ha egy kicsit fáj, vagy ha nem leszek vele népszerű.
Egyébként meg senki nem írta, hogy valaki nem lehet diplomás (tudtad, hogy ez nem feltétlenül van összhangban az IQ-val?), vagy boldog anya, ha tetovált. De ha már idehoztad, az én diplomás cimboráim között -tudtommal- senki sem tetovált, ráadásul eléggé lenézően állnak az ilyen emberekhez. Szánalmas proliknak tartják őket.
Úgyhogy, ha számít az ő véleményük kedves kérdező, akkor próbálj meg teljesítménnyel (tanulással, munkával) kitűnni! Tudom sokkal nehezebb, mint firkantani valamit trendi cukiságot pár ezer forintért, de ez is egy stílus...
Gratulálok IQ mester! Gondolom egy levelezőn összebarkácsolt művelődésszervező "diplomás" ugyanolyan szellemi kvalitásokkal rendelkezik, mint a kétdiplomás orvos haverom, aki pár hónap alatt megtanult svédül...
Ha lenne neked, te is tudnád, hogy diploma és diploma között óriási(!) különbségek vannak, gyakran még azonos diplomákon belül is a képzés helyétől függően.
SOTÉSok (már nem ez az egyetem neve de ez mellékes). :D
Ezt megszívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!