Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu egy tetovált, piercinges, tágeszes lány?
Szerintem egy szolidabb megjelenésű személy mellett furán mutatna azért.
Nekem személy szerint a tetoválással (ha van jelentése is és nem az egész teste olyan) nincs bajom, a piercing az már helytől függ, de azt annyira nem szeretem.
A fültágító meg szimplán undorító.
Ezeknek vannak okai, hogy mért választotta a leányzó, és az okokat nem lehet "nem észrevenni". Társadalmi megfelelés, menőség, elnyomott jellem, kitörni akarás, és bizonyítás, hogy fasza csaj vagyok... Szeretni tudnák akármilyen külsejű embert, ha a belső jelleme nem lenne ilyen "sérült" (ez nem lenéző akart lenni, de hogy mondjam el másképp? :\).
Esélyt adok mindenkinek, de ha a jelleme is igazolja a félelmem, akkor felejtős. Márpedig a te "stílusod" bizony azt mutatja, hogy te is ilyen vagy... :\ Sajnálom. :D tabu lettél, de nem a pc, tetkó, meg tágesz miatt... :D 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!