Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabu egy tetovált, piercinges, tágeszes lány?
Akinek tetkója volt (több nagy) annál sem ez volt a baj. Szerintem mindegy.
2013. aug. 10. 23:57
12/57 A kérdező kommentje:
itt most nem konkrétan rólam van szó :) hanem álltalánosságban. de nem hiszem, hogy olyan lennék, mint amilyennek leírtál, de ha ez a véleményed oké. :)
Nem számít a ragozás, hogy kinek szól... Az érvelésed (akárkit is próbáltál leírni) ezt mutatja... A stílus egy külső megfelelés... önértékelés nélküli elvárásoknak való behódolás... ez jellemtelenség! Ergó üres jellem, amivel nem akarok semmit közösködni...
Nem személyeskedni akartam, csupán a leírt infók alapján alkottam egy véleményt.
2013. aug. 11. 00:02
14/57 A kérdező kommentje:
értem amit mondasz, de akkor már nem is lehet valakinek egy stílusa, mert akkor már önértékelési problémákkal küzd és megfelelési kényszere van? teszem azt ha egy rocker felveszi az acélbetétest és a fekete cuccait az is stílus, de kétlem hogy meg akarna felelni bárkinek is
13-as ostobaságokat beszélsz. Mindenki megfelel elvárásoknak, valamilyen családi- vagy csoportnyomásnak. Az hogy ki manipulálta az agyad lényegtelen. Nincs "független, sértetlen" jellem.
2013. aug. 11. 00:06
A rockerek lázadnak, mert nem találják a helyüket a "menő világban". Annak is vannak buktatói, de most a "tágeszes" stílust "írtam le". A disco-sok is betegek, meg az emósok, meg a hippik, meg a rapperek, meg mindeki, aki szélsőséges kinézeti elemekkel akarnak elérni valami társadalmi hatást... A gerincességeddel, az eszeddel, a tudásoddal, a rátermettségeddel, a szorgalmaddal, az emberi jellemzőiddel érj el valamit, és az ki fog ülni a megjelenésedre is, akkor leszel vonzó, és stílusos... Nem szélsőséges megjelenéssel leszel valaki, stílustól függetlenül. Remélem érthetően fogalmazok. (elnézést, ha nem :\)
2013. aug. 11. 00:08
Mindenki-mindenki beteg.. hát te nem sok pszichológiát és szociológiát tanultál. :DDD Az öregebbnek és okosabbnak elhiheted csak az egod szövegel.
2013. aug. 11. 00:11
15! Tipikusan véded a saját világnézeted, oly módon, hogy átesel az érvelésem "ló túlsó oldalára". Veled nem fogok vitatkozni, mert az érzelmi ráhatásod az objektív vitára már olyan nagy, hogy értelmetlen minden meggyőzésre szánt szó!
A kérdező szavai közt érzem, hogy fáj amit írok, mert bunkó, nyersen fogalmazok (a sorok tömörsége miatt), de nem leugat, hanem megérteni akarja az érvelésem! (ettől eltekintve nem kell egyetérteni senkivel (velem se!), ez egy érv, lehet nyugodtan "leszarni". :) )
2013. aug. 11. 00:11
sok kiforgató majom! :D
"mindeki, aki szélsőséges kinézeti elemekkel akarnak elérni valami társadalmi hatást"
Olvassunk komplexen, érveljünk tartalmasan! Köszönöm! :D
2013. aug. 11. 00:12
Okoska, áruld el honnan szívtad ezt a sok gondolatot? Életemben nem hallottam ezt pszichológia-szociológia-szociálpszichológia órákon. Nem ez a csoportok motivációja.
2013. aug. 11. 00:13
Kapcsolódó kérdések: