Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők? Vélemények érdekelnének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők? Vélemények érdekelnének, szerintetek a mindennapos sörözés már alkoholizmusnak számít, ti tolerálnátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

Ha a párotok minden nap meginna fél,vagy egy liter sört,tolerálnátok neki?

Mert itt mindenki azt írja,hogy ez természetes: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__469..

2013. aug. 9. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit sok lenne, bár így nyáron napi egy sör az még oké. De pont most ismerkedtem meg egy pasival akitől azért undorodtam el mert egész nap csak sört vedel, együtt töltöttünk kb fél napot azalatt vagy 4-et megivott, ami engem nem érdekel, viszont azt a sörszagot ami az ilyen emberekből árad azt nem tudom elviselni.
2013. aug. 9. 12:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Én azért nem nézném el soha,mert szerintem mindig úgy kezdődik hogy "csak megiszom pár sört!"

Mert nálunk is ez volt!

Mikor megismertem a páromat,csak nagyon ritkán ivott,viszont miután összeköltöztünk,lejárkált a haverokkal sörözni,mikor szóltam,hogy büdösen,későn és füst szagúan jött haza,én voltam a kötekedős hárpia!

Aztán volt hogy már nem csak sörszagot éreztem,hanem tömény szeszes italt is!

Ekkor már terhes voltam,és megfenyegettem hogy elhagyom,ha nem hagy fel a piálással.két-három hétig bírta,majd megint minden napos piálás!

Hát meg lehet szólni,de én dobtam....

2013. aug. 9. 12:59
 13/19 A kérdező kommentje:

"Megtörtént eset az, hogy egy rendes, tisztes családapa hosszú éveken át minden nap munka után megivott 2 sört. Nem is volt ezzel semmi probléma, senki nem tartotta őt alkoholistának. Történt egyszer, hogy ez a férfi beteg lett. A gyógyszere használati utasításában szerepelt, hogy nem lehet alkoholt inni mellé, hát nem itta meg a sörét. Egyre roszabbul lett, a kiérkező mentősök ránézésre azt mondták delírium tremens, azaz az alkohol megvonása miatt a férfit pszichiátriára kellett szállítani. Alkoholista-e ez a férfi? Orvosi értelemben talán igen, de a betegségre jellemző viselkedésmód nem alakult ki nála. Önök szerint?

Nem lehet a megivott alkohol mennyisége alapján dönteni, bár általában aki alkoholista, az sokat iszik, de a kezdeti stádiumban akár kifejezetten kevés is lehet ez a mennyiség. A legfontosabb momentumnak az indítékot ell tekintenünk. Az alkoholfüggő nem úgy és nem azért iszik, mint mások: szórakozáshoz, étkezéshez, vagy azért mert szomjas lenne. Az alkoholista azért iszik, mert úgy érzi nem tud az alkohol nélkül igazán élni. Ha nincs kéznél szeszes ital, ideges. Mivel a lelkének sokszor van szüksége alkoholra, a fizikuma, szervezete is egyre jobban hozzászokik.

Egy idő után a beteg saját maga szeretné korlátozni, hogy mennyit iszik, azonba rá kell jönnie, hogy ez nem megy neki. Ígéreteket tesz és komolyan is gondolja őket, a megtartásukra azonban képtelen, ami feszültséget szül benne, a feszültséget pedig újabb adag alkohollal tudja csak oldani. Ezt az időszakot nevezzük kritikus időszzaknak. Ebben az időszakban már van remény arra, hogy a beteg felismeri, hogy segítségre van szüksége.

A legtöbb alkoholista azonban ilyenkor még küzd. Nem is elsősorban a betegség, sokkal inkább a bélyeg és a betegségtudat ellen. Nem ismeri el a függőséget, sőt, azt állítja, mások többet isznak nála."

2013. aug. 9. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem jól tetted hogy dobtad!

Én is így gondolom, hogy nem csak az az alkoholizmus aki rendszeresen részeg, hanem az is ha valaki napi szinten fogyaszt akár gyenge vagy kis mennyiségű alkoholt is, mert már nem bír meglenni anélkül.

2013. aug. 9. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:

1-2 sör mit számít? Én napi 3 liter tejet iszom, és ha nincs otthon tej, elvonási tüneteim vannak.

Van olyan drága, mint a sör. Becsukott szemmel megmondom, hogy melyik tejgyárból és milyen tejet iszok.

2013. aug. 9. 13:18
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 13:10

Pontosan!

Nálunk úgy volt (mikor még napi 1-2 sör ivott rendszeresen),hogy ha elmentünk valahová,pl nyaralni,az volt az első hogy vett magának sört.....ha nem ivott legalább napi 2x,szabályosan láttam rajta,hogy idegeskedik,feszült.....most ott tart h minden 2. nap berúgik,egy ismerősöm mesélte,hogy nagyon lecsúszott.

2013. aug. 9. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy iszom a párommal amikor kedve szottyan :D nálunk ez soha nem volt gond..
2013. aug. 9. 15:41
 18/19 anonim ***** válasza:

akkor itt nem az a gond h napi 2sört megivott, hanem h pia nélkül nem birta ki..... azért a kettőt ne keverjük már.:D

első vok. nem tudom miért kellett lepontozni, élvezem az életet:D

2013. aug. 10. 11:24
 19/19 anonim ***** válasza:
nem az az alkoholista aki részeg! hanem az aki nem tudja megállni, hogy minden nap igyon
2013. aug. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!