Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jön be a lányoknak ha fogdossák őket? Szinte mindennapos, hogy tapizzák őket, megütik a feneküket ilyesmik. De csak a jó csajoknak.És ők meg hagyják,mosolyognak,de van pár olyan aki mondja hogy elég.
És ha ott ülünk és a többiek fogdossák őket,én meg csak mosolygok,pedig alapvetően nincsennek rossz vonásaim
14\\F
Azért, mert így növelik az önbizalmukat (egojukat) és ezáltal jó csajnak érzik magukat.
Giselle
Ne törődj velük! Légy különleges!
"Mindig az kell, ami nem lehet a miénk" alapon. Ha őket mindenki fogdossa, Te arra légy büszke, hogy nem vagy könnyen kapható. Ki kell azt érdemelni, hogy közel engedj valakit magadhoz.
Pld egy pasi nem fog egy olyan lánnyal kikezdeni (hacsak nem rövididős kapcsolat kell neki), akit mindenki tapiz. Miért egy olyan kéne neki?
Nem hiszem, hogy ez változna náluk, ha most megengedik, akkor később is megfogják, bár ez nem tudom, miért számít :) Majd rájönnek, hogy miután átment rajtuk pár pasi és mégis kielégületlenek, mégis komoly kapcsolat kell nekik. És akkor esetleg rájönnek, hogy nem kell megengedni minden pasinak, hogy a hátsójukra tapadjanak.
Oké, sikerült ismét félreértelmeznem egy kérdést. Bocsi, későn láttam meg az F betűt, de így is le lehet szűrni szerintem... :))
(utolsó hsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!