Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatban normális ha nem mindennapos a szex?
A párom 39 éves én 22 vagyok. Lassan 5 éve , hogy együtt vagyunk.
Néhány éve még rendszeres volt, akár napi 2 is előfordult néha.
Most előfordul, hogy 10-12 napig nem érünk egymáshoz. Én vágyom rá, ezt panaszoltam is neki. Ő erre azt szokta mondani, hogy ne csak a szex miatt szeresse az ember a másikat?
Együtt élünk, tudom, merre jár stb. Nme csal meg, akkor mi a gáz? Nme tud már úgy teljesíteni??
Azt érzem, hogy pl 2 évvel ezelőtt még jobb volt. Most olyan gyenge, nincs meg az az erő stb. Érzitek. Szóval, bennem van, ez jó érzés mert szeretem, de már nem olyan erőteljes, nem hat úgy rám.
Ez a kora miatt lehet, Én már mindenre gondoltam. Picit híztam, lehet nem kíván stb. Kétségbe vagyok esve néha.
Normális válaszokat várok, amit előre is köszönök.
57-es vagyok
Én pl a helyedben megbeszélném a párommal,hogy csináljuk úgy,mint a kezdetekkor: megbeszéltek egy helyet,ahol találkoztok,csinosan megérkeztek(mondjuk,ha együtt laktok nehezebb,de készülődj el anyukádéknál,bnődnél)Beszállsz mellé a kocsiba(feltéve,ha van...) Majd elmentek sétálni,beszélgetni,ahol kacérkodhattok egymással,végül vmi szebb helyre parkolva...egymásnak eshettek :) !Ez egy tipp,de bevethetsz új dolgokat: vibrátor,bilincs....stb :)
Mint említettem, próbálom elmagyarázni neki. ha a kora miatt van, elfogadom, mert szeretem. Soha nem hagynám el emiatt, és főképp nme csalnám meg.
A játékosság mindig is megvolt. Autóban, erdőben... :)
Manapság is járunk ilyen helyen, de valahogy nem.... talán a sok munka, fáradtak vagyunk.
Csak számomra meglepő, hogy ennyit tesz 2 év. Ugyanis 2 éve külföldön éltünk, ott még vadul egymásnak estünk, mint írtam, akár 2-szer is egy nap.
Most ez már nincs meg. Egyébként pedig nem az a típus, akinek be lehet öltözni stb, nevetne rajtam egy jót. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!