Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők? Vélemények érdekelnének, szerintetek a mindennapos sörözés már alkoholizmusnak számít, ti tolerálnátok a párotoknak?
Ha a párotok minden nap meginna fél,vagy egy liter sört,tolerálnátok neki?
Mert itt mindenki azt írja,hogy ez természetes: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__469..
sztem ebben a melegben minden nap egy sör az semmi.. én jóval többet iszom tanitás alatt az egyetemen:D napi szinten.. bár már nem, mert egyedül lakok, de amig volt egy szintén iszákos lakótársam, akkor ment a vodka, pálinka minden nap:DDDD
23L
Én nem.
Alkoholista apa mellett nőttem fel szóval tudom miről beszélek.
De persze az is számít,hogy mennyire erős,mert ha nem árt meg(nem rúgsz be tőle)akkor még belefér.
második voltam
engem is zavarna!
igyon,de ne mindennap és ne 1 litert!
igyon meg egy pohárral!
Az én párom is így kezdte 23 évesen,napi 1 sör a kocsmában,napi 2
majd Hubertus,Vodka,Tequila......aztán volt hogy a vasút állomáson aludt,nem jött haza,és ellopták a pénztárcáját 40 ezer forint volt nála!
Aki elnézi,az nézze!
De nekem nem kéne a büdös életbe többet alkesz pasi.
ma 12:52
Mert az elején nem ivott így,tudsz olvasni drága?
írtam hogy napi 1 sörrel nyitott?
Akkor alkoholista ha minden nap megállás nélkül be is rúg 1-2 korsóba senki nem fog belehalni de egyébként 5-be sem..na jó utóbbi ilyen melegben már azért húzós...
- Tévedés, az alkoholista gyakoribb típusa nem rúg be soha. Csak évekig iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!