Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?

Figyelt kérdés
A lányokat általában sokan bevédik, de ha egy szerencsétlenebb sorsú srácról van szó, akkor kórusban alázzák, szidják. Miért élveznek a lányok ilyen védelmet, a lúzer srácok mellett meg miért nem áll ki senki? Ez így nem igazság!

2013. aug. 6. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz Nem adom fel...?
2013. aug. 9. 22:34
 72/81 anonim ***** válasza:
ja,úgy általában amit itt gépelünk, és higyjétek el nem azért írjuk ezt h akkora valakiknek képzeljük magunkat,csupán ez az általánosítás,hitetlenkedés bosszantó már.
2013. aug. 9. 23:00
 73/81 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem egyszer kellene csinálni egy kerekasztali beszélgetést! :)

Érdekes lenne.

2013. aug. 9. 23:04
 74/81 anonim ***** válasza:
egyébként nem mondasz hülyeséget...
2013. aug. 9. 23:07
 75/81 anonim ***** válasza:

Mert sok a nyomorék életképtelen troll, ebben van hitvány kis életük minden szórakozása hogy abba rugdosnak aki a földön fekszik...ezért. 17:26 remekül összeírta a lényeget, csak egyetérteni tudok vele.

"és itt puffog és általánosít, hogy a nőknek csak a szép pasi meg a sok pénz kell...."

Ettől vagy úgy odáig? Félsz hogy igazat mond?

" És mindig bombázók kellenének nekik, és megkeseredve írják, hogy átlagos vagy molett jutna, de az kinek kell....ja, hát itt a baj."

Nektek meg kőgazdag kigyúrt Brad Pitt kell. Ja értem, nektek szabad felszínesnek lenni, bocsánat én kérek elnézést :$$$

"Köszi szépen, ebből látszik, hogy érvelni sem tudsz. Azért mert egy lány a pénzéért van a pasijával és erről kiír egy kérdést, már az egész női nem kva?"

Nem az egész ,csak a bő 90%. Ezt még Noydra is aláírta hogy tényleg ennyien vannak. Na erre mit lépsz? Ja és én is adtam a mínuszt.

"Utolsó, a magad fajta komplexusos kis semmirekellőket nekifutásból kéne jól fejen b##ni....Felfújt alfahím, jézusom..."

Húha gyerekek, izomszag lett hirtelen, szellőztetek :D birkózószart vacsorázott a troll, most erős és bátor, fusson ki merre lát :DDD

Úristen...komolyan, ki engedte ezt az emberszabású majmot kommentelni?

"A zsigerből lepontozónak üzenném hogy azok nem érvek amíket ő ír."

Ja igen, amit nem tudsz megcáfolni, azt beállítod "nem-érvnek", és baromi jól megvagy a kényelmes kis álláspontoddal. Gratulálok, hülyét csináltál magadból :) csak így tovább!

A többi bullshitedre inkább nem is reagáltam.

"Álmodban. Nem vagy semmi más, csak egy súlyosan beteg, és emellé vszeg elég buta ember. Semmi nem igaz rám abból, amit írsz, akkor sem ha elmondod 1000x."

Perszeperszepersze, a jelenlévő mindig kivétel :DDD LOL...szégyen vagy.

"Jó, hogy annyira ismered az életem, hogy van pofád ilyet mondani."

Nekem is van pofám: szerecsenmosdató kamuterítő vagy, elég volt 1 kommentedet elolvasni.

2014. ápr. 15. 13:33
 76/81 Quasar07 ***** válasza:

Ez egy jó kérdés és nagy igazságtalanság. De nem csak a neten való cikizés, hanem akár a mindennapos terror a suliban... de ne hidd, hogy mindenki piszkálós.. sokan vannak, de ha kiállunk egymásért, akkor talán ez idővel befejeződik. Csak hát nem mindenkinek ilyen a gondolkodás módja.. sőt általában ez ilyen menő dolog csesztetni a nálunk kisebbeket, szerencsétlenebbeket. De ezzel a fajta viselkedéssel csak lejáratják magukat rendesen..

de nehogy azt hidd, hogy csak a 'lúzer srácokat' bántják..

2014. júl. 18. 17:47
 77/81 anonim ***** válasza:
Ettől érzik magukat keménycsávónak, hogy név nélkül leugathatnak az interneten bárkit. Elég szánalmas hogy csak így tudnak magukról létigazolást szerezni, hogy érdekel valakit a bomlott agyuk irreális terméke, mert alapesetben a lőtéri kutya nem foglalkozna a nevetséges, jellemtelen, korcs fajtájukkal.
2015. jan. 30. 23:29
 78/81 anonim ***** válasza:

Ilyen a magyar mentalitás. Mivel a nők körbe vannak rajongva, mindegyikre jut minimum 10-15 pasas, simán megtehetik hogy puszta kedvtelésből, rosszindulatból azt küldjenek el a halál fszára akit akarnak. Gondolom élvezik ezt a kisstílű, külsejükből adódó hatalomgyakorlást. Majd 50 évesen szétqrt kiégett klimaxos lotyóként, 2 zabigyerekkel a nyakukban aztán keservesen megbánják majd, de a pontagyukig akkor se fog eljutni, hogy egyes-egyedül ők tehetnek róla.

16:59 meg helyből kapta a mínuszt a baromságaira.

17:01, a forever alone meg a trollface két külön dolog, de az intenzív erőlködés közepette hogy kicsit is viccesnek próbálj tűnni, ez már fel se merült benned, mi? Mindenesetre mókás volt ahogy nagy akarásodból nagy nyögés lesz, gyönyörűen bohócot csináltál magadból :DDD Kapsz is egy mínuszt tőlem a magáncirkuszodra.

2015. jún. 27. 14:23
 79/81 anonim ***** válasza:

Kettős mércézés pretty much, Kérdező, a nőknek csomó mindent elnéznek, amit nem kéne. Ha egy nőnek problémája van, igenis rohanjon ide az egész közvélemény és hallgassa meg a panaszait. Ha egy férfi merészel problémát kiírni akkor fúj nyomi rinya lúzer, golyó általi kötél nekik!

És ezek után még csodálkoznak, hogy ennyi a "nőgyűlölő" ezen az oldalon. Igen, mert ugyanilyen sok a férfigyűlölő hisztipanda, ne csodálkozzanak ha ezt kapják vissza. Amilyen a mosdó ugye...

A legviccesebb része pedig az, hogy még egy túlsúlyos lánynak is bőven akad udvarlója - "nagy kofferba jó pakolni" - egy túlsúlyos férfi meg áshatja is el magát. A dagadt nőt kötelező olyannak elfogadni, amilyen, a férfit ugyanezért le kell ugatni és lenézni.

Az egyenjogúság ilyenkor ugye nyaralni megy és üdül egy jót.

#9 ha jól tudom, még mindig ti nők választotok közülünk, mert ti vagytok monopolhelyzetben. Így van? Bizony így. Akkor ti viszitek el a balhét is, plain and simple.

Ez meg úgy ahogy van, baromság, hogy minden pasasnak topmodell cica kéne. Ha egy átlagos csaj nem áll velük szóba, szerinted majd a top kategóriás cicamacák után fognak koslatni? Ekkora hülyeséget még a politikusok se tudnak mondani.

#11 az ugye megvan, hogyha valaki annyira kanos, akkor elmegy fizetős nénihez?

Itt nem a dugásról van szó, de úgyse fogod belátni, mert nem esik jól, és csak "bonyolítaná a dolgokat" úgymond.

#13 IQ-teszten voltál már? Hány ujjadon számoltad meg az eredményt?

2018. aug. 27. 02:07
 80/81 anonim ***** válasza:

Kilences vagyok. A nekem címzett első mondatodat nem értem, hogyan kapcsolódik a kommentemhez. Ami a második részt illeti, én is idelinkelhetnék az 59%-os agyhalotthoz hasonlóan egy rakás kérdést, csak én olyat, ahol a sikertelen fiú azon sír hogy miért nem kell az átlagos vagy vonzó csajoknak, neki nincsenek nagy igényei, csak vékony legyen és szép arcú. Cserében ő ronda és elhízott. Nice! És rengeteg ilyen van. És aki azon sír, hogy a nők a jóképű pasikkal jönnek össze, nyilván a csinos nőkre gondol, mert csúnyácska tramplik ritkán jönnek össze modell pasikkal. Tehát nem a szemüveges, fogszabályzós, dundi Gizike után epekedik ő sem.

Csakhogy egyre több nő már eljutott arra a szintre, hogy ha nincs megfelelő, marad inkább egyedül, és hogy nem megy bele olyan kapcsolatba ahol ő a szamár a ló helyett. Ez az egészséges, ezt a szintet kéne elérni az itt síróknak is.

2018. aug. 27. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!