Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?
"Most elmorzsoltam egy könny cseppet. Inkább a hisztis értelmileg 10éves szintjén álló fiúkákat nem."
Figyelj ide! Ezzel rohadtul ne gúnyolódjál! Igenis nem veszik sz...ba sem a rendes férfiakat! Én is ezt tapasztalom, de beismerni sohasem ismernék be!
"És ti, akik egy adott környezetben éltek és olyan nőkkel találkoztok, azt gondoljátok, hogy mindenki másnak is olyan az élete?!"
Természetesen nem.
Viszont volt már pár szerelmi csalódásom, találkoztam sokféle hímnemű lénnyel (nagyon széles a paletta idiótaság terén, pedig még nem is láttam mindent), mégsem teszek az egész nemre mindenféle megállapítást. Minden ember más és más. Neked sem ártana megérteni.
A nevedet most a bőrömön érzem, mert itt zúgnak körülöttem, be is dugok egy Vapét mindjárt.
Nekem jobbára még esélyt sem adnak a lányok, a két kapcsolatom is már csak régi emlék. Szóval tényleg nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!