Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?

Figyelt kérdés
A lányokat általában sokan bevédik, de ha egy szerencsétlenebb sorsú srácról van szó, akkor kórusban alázzák, szidják. Miért élveznek a lányok ilyen védelmet, a lúzer srácok mellett meg miért nem áll ki senki? Ez így nem igazság!

2013. aug. 6. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
47%

#1 vagyok lepontoztátok a teljesen normális válaszomat, nem értem miért, na de legyen kifejtem mi a helyzet:

Pont a magatok fajta ad nekik védelmet, mert kínotokban 26 éves szűzként még a kutyát is megb##nátok annyira kanosak vagytok, sőt még az átlagos srácok is megb##nának egy hájas nőt, akár kiéhezettség alapon, akár poénból, mert olyannal még nem voltak.

Viszont egy nő nem fog egy befordult, világfájdalmas ábrázatú srácra férfiként nézni, mivel jut neki jobb is, pont az első bekezdésben leírtak miatt.

Persze akadnak kivételek, a kövér nők közt sem mind kivagyi, ismerek olyat, aki ugyanúgy magába és mellé esett , mint a túlkoros szüzek.

2013. aug. 6. 16:59
 12/81 anonim ***** válasza:
53%

11.

Ez nem volt értelmes vélemény.Jobb lett volna ha csöndbe maradsz

2013. aug. 6. 17:01
 13/81 anonim ***** válasza:
27%

Ez az! 'Looser pride' kell a népnek, egy felvonulás az Andrássyn ill. összefogás a lúzerjogokért alapítvány. Szinte hallom ahogy felhív az alapítványos csajszy, hogy Pistike már 18 éves de még nem volt barátnője, szeretnék-e egy lúzerkötvénnyel segíteni.

A zászló lehetne egy 'forever alone' trollface, a mottó pedig: 'nekünk is kijár ami a dagadt csajoknak!'

2013. aug. 6. 17:01
 14/81 anonim ***** válasza:
12%
#12 Akkor halljunk tőled egy értelmes véleményt:)
2013. aug. 6. 17:15
 15/81 anonim ***** válasza:
88%

# 13:

Nem kell looser pride. Nekik egyszerűen áldozat típusból tovább kéne lépniük. Ezt mindenkinek mondom, hogy nem kell ehhez más, csupán egy önismereti tréning.

A bálnáknak pedig fitnesz bérlet...

# 10:

Veled pedig együtt érzek, hiszen nekem válaszoltál, DE az is tény, hogy akik önbizalom-hiányosak, azok nem tudnak 100%-ot nyújtani a munka terén sem. Sőt! Sokszor alacsonyabb munkakörökben dolgoznak, ami egyáltalán nem felel meg a képességeiknek. Akinek pedig van önbizalma, de fogalma sincs a szakmájáról, abból lesznek a pocsék vezetők, akik nem fogják fel, hogy az alattuk dolgozó emberből élhetnek ők is olyan jól. Ezért is lenne szüksége az ilyen embereknek valami segítségre.

2013. aug. 6. 17:25
 16/81 anonim ***** válasza:
64%

"Azzal ha az ellenkező nemet gyűlöli valaki a saját sikertelenségéért, és itt puffog és általánosít, hogy a nőknek csak a szép pasi meg a sok pénz kell"

Értem. Nos akkor...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46633..

Erről pedig ennyit. A mínuszt helyből ki is osztottam neked.

"Tudod, az kellene, hogy az összes lúzer eltűnjön ebből az országból, aztán maradnának a nagyon kemény, nagyon menő gyerekek"

A nőknek egyedül ezek számítanak pasinak: a pénzes, sportkocsis türhő taplóállatok, ugye, mert ezek a domináns alfahímek. Aztán mikor a domináns alfahím pasija a melóból hazajövet lezavar neki két bazinagy maflást mert rossz napja volt, akkor meg jönnek picsogni interneten a cotcotra a puncipajtásoknak hogy a pasik mekkora szemetek. Ti akartatok férfias domináns alfahímet cicáim, tessék, lehet örülni.

Az ilyeneket kicsit se sajnálom, sőt, szívből kiröhögöm őket. Megérdemlik.

"Viszont egy nő nem fog egy befordult, világfájdalmas ábrázatú srácra férfiként nézni, mivel jut neki jobb is, pont az első bekezdésben leírtak miatt."

Semmi gond, várhat 50 éves koráig a pénzes Justin Bieber álompasijára, aztán majd keményen ráfarag. Úgy kell neki.

17:01 is gerincből kapta a mínuszt.

2013. aug. 6. 17:26
 17/81 anonim ***** válasza:
67%

17.26

Tőlem is idéztél. Én írtam, hogy összedőlne egész Magyarország, ha nem lennének a "lúzerek."

egyébként tényleg nem kellene semmi más, csak összefogás és kiállnia mindenkinek önmagáért és a másikért.

2013. aug. 6. 17:41
 18/81 anonim ***** válasza:

En nem kedvelem egyik tipust sem, mert mindketto sajat maga tehet rola hogy hova jutott.

Altalaban tanacsokkal probalom ellatni az ilyen egyedeket itt gyk, de vannak menthetetlen arcok. Fokepp a rinyalo nyamnyila pasikbol akik nem is akarnak valtoztatni

Lanyok kozul tobb az amelyik megfogadja hogy hogyan lehet jol lefogynu, egeszsegesen. Persze olyan is van aki nem.

Aki meg jol erzi dagadtan a boreben magat es bem hajlando ellene tenni semmit, sot meg akar hangoztatja is hogy igy erzu jol magat a boreben as akkor is erezze magat igy jol a boreben ha a nem vak tarsadalom megbamulja a strandon a rengo hajat vagy ha nem illdomos modon par parszt beszol neki hogy koca. Nyilvan nem szep, es nem magas intelligenciarol arulkodik az ilyesfajta megnyilvanulas de nah az igazsag faj.

Es ha ezen behisztizel akkor sajnos meg sem vagy kibekulve onmagaddal nagylany...

A pasik meg siman csak hisztis p1csak akiknek egy kis ver kene a seggukbe... erre mondjuk nem lett volna rossz a sorkatonasag, hogy megtanitsa oket ferfinak lenni es nem egy nyivakolo kislanykent viselkedni... pfuj. Kinek kene ilyen pasi komolyan?! Mi azt szeretjuk ha egy ferfi ferfi - es nem csak a kora szerint. Siro kisgyerekbol eleg lesz majd par kicsi amikor mar szaporodasra kerul a sor xD De hogy meg a ferjemet is istapoljam. Es felreertes ne essek az erzekenyseg, romantika nem a nyamnyilasag rokonszava... az mas. Baby pl. egy kigyurt kopasz amde tanult pasi aki ugy alszik a karjaimban mint egy kiscica. xD de ettol o meg kokemeny ferfiallat! :D

2013. aug. 6. 17:43
 19/81 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem,hogy miért kellenek a nőknek a domináns kigyúrt alfa hímek. nagyon lassúak, verekedni is unalmas velük. Na mindjárt itt az este, megyek is valami szórakozó helyre, hátha találok valami alfát, de remélem ez már valamivel keményebb lesz,mint a többi, szeretnék szórakozni :)
2013. aug. 6. 17:44
 20/81 anonim ***** válasza:
0%

Pfff mert szep ferfias, igenyes!!! teste van. Torodik magaval es nem hagyja el magat mint sokan masok. Utalom az embereket akik elhagyjak magukat, ezert se szeretem a hisztis pasikat meg a dagadt noket sem!

Ennyire keptelenek hogy osszeszedjek magukat... szanalmas. Nekem ez egy nagyon visszatetszest kelto tulajdonsag.

Amugy meg lehet pasikent te a kigyurt pasikat nezed le, en meg nokent a balhes alakokbol nem kerek...

Mellekesen nem a bunyo miatt edzenek az ilyen ferfiak... akkor elmenne az ember inkabb boxolni sztem.

2013. aug. 6. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!