Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?
látszik, hogy fogalmad sincs a sorkatonaságról4 semmi másról nem szólt, mint hogy agyalapi mirigy alkoholista tisztek ugráltatták és b...gatták hangulattól függően a közkatonákat és sikáltatták velük a folyosót, meg a többi hülyeséget csináltatták. Aki meg már öregkatona volt, azt nézte, mit lehet onnan sikkasztani, ellopni. Volt olyan fickó, aki üzemanyagos volt még akkor, amikor másfél év volt a sorkatonaság-na, ő egy családi ház árát összeszedte az alatt. :)
Kicsit komolyabbra véve a figurát: valóban, egy komolyabb sorkatonaság nem ártana, de akkor a csajokat is bevonultatnám. Odabent mindenki egyenlő lenne és a plázap...kkal szintúgy felmosatnám napi tízszer a padlót, ugyanúgy alakizgatnának és egész nap meló lenne. Nekik is jót tenne egy szárazföldi szolgálat, mivel jelenleg a légierőnél vannak.
22
Ez korrekt vélemény!
A sorkatonaság mind 2 nemre ráférne.
# 22; # 23:
Tényleg. K***va jó lenne. Mintha nem lenne így is elég bajom. Én pont nem a picsogós fajta vagyok, de szerintem meg pont, hogy nem lenne egyáltalán értelme a sorkatonaságnak.
Izraelben mindenkinek kötelező a katonaság, nőknek-férfiaknak egyaránt, mégsem veszem észre azt, hogy ettől ők jobb emberek lennének.
22-es vagyok.
Az állam politikája és a gondolkodásmód az egy dolog. Izrael valóban elég "érdekes" állam. Engem igazából Spártára emlékeztet, kísértetiesen hasonlóak több szempontból is.
Viszont a mindenkire kötelező sorkatonaság előnye, hogy sokkal összetartóbbak is emiatt, mint az elpuhult nyugati országok fiataljai. Ha egymás mellé kerülnének a kisebbrendűségi komplexusoktól szenvedő emberek, akkor a kiképzés kemény ideje után rájönnének, hogy ők is képesek sikereket elérni, azaz nem is olyan trágya emberek, mint azt el akarják hitetni velük.
En nem bannam ha a lanyoknak is kotelezo lenne.
Pedig en is lany vagyok.
Legalabb nem lenne a sok hisztipitzsa aki azt se tudja hol tart...
A zs1dok meg akarki akarmit mond korva jol csinaljak... es nah ezert utaljuk oket, mert korva jol csinaljak a sajat dolgaikat ami nekunk meg korva xar... nah ennyit errol. Olyan osszetartoak mint a romak csak meg magasabb az intelligenciajuk az atlagnal - magyarul szivas nekunk.
"Erről pedig ennyit. A mínuszt helyből ki is osztottam neked."
Köszi szépen, ebből látszik, hogy érvelni sem tudsz. Azért mert egy lány a pénzéért van a pasijával és erről kiír egy kérdést, már az egész női nem kva?
Én is nő vagyok és nem ilyen, sőt a barátnőim sem ilyenek. Az, hogy te ilyeneket vonzol az életedbe, mindössze egyet jelent: te is ilyen vagy. Érvelni nem tudsz, eszed nincs. Osszad csak a mínuszokat, hátha az majd kielégít. Azért ha nem bánod, én nem alacsonyodom le a te szintedre. :-)
Én mindig őszinte vagyok.
Mindkettőről önmaga tehet.
A kövér is tehet arról, h kövér, ahogyan a lúzer is, h lúzer...
"Köszi szépen, ebből látszik, hogy érvelni sem tudsz. Azért mert egy lány a pénzéért van a pasijával és erről kiír egy kérdést, már az egész női nem kva?"
Ohó! Ez csak EGYETLEN ilyen kérdés volt! Van itt még pár ezer ugyanebből a kiadásból, csak kicsit átfogalmazva, de találkoztam már velük. Ez sajna nem csak EGY ember. Őszinte sajnálatodra most nem fogom egyesével kikeresni mindet, de ott vannak azok, neféljcsak...
A másik meg: amikor szóbakerült a pénz, és azzal "csajoztam", érdekesmód mindig akadt barátnőm :) Nahátnahát ez hogyan lehetséges. És mondom ezt úgy hogy bűnronda vagyok, mielőtt azt vágnád a fejemhez hogy "biztos Justin Bieberes álompasi vagy, úgy könnyű"...
Tessék, kapásból (izé...kapáZSból!!!!) két érvet is írtam neked, lehet cáfolgatni. Ja hogy az nemmegy, csak a trollkodás. Ahá, értem én...
A mínuszt természetesen újból kaptad.
A kigyúrt alfahímekről meg annyit, hogy el ne higgyétek már, hogy ezek rászánnak éveket, és fú de nagyon erősek...frászt. Beszednek mindenféle szintetikus szart, ami jól felfújja őket, me' hát az olyan jól néz ki. Ja,csak amint abbahagyják a kokszolást, össze is mennek mint a kidurrant lufi, ha pedig nem hagyják abba, előbb-utóbb a májuk és a veséjük fogja a szolgálatot. Élmény lesz a barátnőnek ám napi rendszerességgel a kórházban látogatni a kigyúrt domináns alfahímjét majd :D
Tessék, itt egy kis referenciaanyag, hová vezet a puffasztott izom. Na lányok, mit szóltok, itt a domináns alfahímetek prototípusa :DDD
Utolsó, a magad fajta komplexusos kis semmirekellőket nekifutásból kéne jól fejen b##ni....Felfújt alfahím, jézusom...
Kezdjük, ott, hogy látszik, halvány lila fingod nincs az edzéstől, ezek a szerek k&&va kemény edzés nélkül nem érnek semmit, nem az van, hogy a seggedbe szúrsz két adag winstrolt és majd egyből jól fogsz kinézni.
"A minuszt természetesen megkaptad"
Akit lepontoztál, ő sem szimpatikus a válasza alapján, de ilyen kicsinyes sügért mint te, még a világ nem b##ott. Itt éled ki magad azzal, hogy lepontozol másokat, látszik, hogy más örömöd nincs az életben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!