Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?
"Értelmes megnyilvánulás ez is,ráadásul tényleg komplexusos vagy már ne is haragudj."
Mégis hogy máshogy kéne viszonyulnom egy ilyen stikkes netwarriorhoz? Simogassam meg az okos kis buksiját, vigyem le a játszótérre, vegyek neki fagylaltot? Arra ott az apja.
A komplexusost meg ne keverjük a tapasztalttal. A fehérjepor az önmagában lópikula az izmosodáshoz, de nyilván Montez is hazudik. Manapság igen kevés naturál testépítő van, ezt ő maga mondta. 20-egynéhányéve ott van a szakmában, szóval belőle kinézem hogy nem csak bullshitet nyomat.
Azt is ő mesélte, hogy hetente kismillió ilyen kreténnel találkozik, hogy másodjára van az edzőteremben, de már ilyeneket kérdezget hogy ki tud hozni Napót meg Stanazolt...:DDDD LOL
Az meg oké hogy ő nem áll le ribikkel, nem is ez a lényeg. A lényeg az ,hogyha akarná (tehát ha leállna), akkor a pénz révén lehetne millió meg egy barátnője. Ez meg speciel igaz.
"Te jó ég, ilyen fazont azért nem sűrűn látni, mint ez az 51%-os. Ember, valld be nekem, hogy azért te sem gondolod teljesen komolyan, amiket írsz..."
TAPASZTALAT. A trollkodást meghagyom a fejenb##ós törperősnek meg a pajtikáinak. Egyáltalán nincs szándékomban trollkodni, tapasztalatot és igazat írok le. Ja hogy fáj az igazság? :)
"Abból is látszik a színvonalad, hogy azt hiszed, hogy minden nőnek ugyanolyan férfira van szüksége, valamint azon is, hogy ahogy meglátsz itt egy nőt, rögtön T/2-ben beszélsz, és vádaskodsz, holott egyáltalán nem biztos, hogy annak az egyénnek bármi köze van ahhoz a jelenséghez, amit te lefestesz."
Azt írom, amit látok. Hogy pénzes pasinak érdekesmód egyetlen nő sem mutat ajtót. És valóban: ilyenre még csak példát se láttam soha,de nem is hallottam. Hogy az adott lány nem ilyen...hát erről meg csak annyit, hogy ha egy almának 99%-a megrohadt, nem fogod azért az 1%-ért mégis megenni. Szóval azért van alapja a dolognak vastagon.
Ezeknek a csúnyafiúknak mindig annyi tapasztalatuk van h hihetetlen.
Gondolom te sem ismernéd be soha a hibáidat,mert ha beismernéd akkor nem hordanál össze ilyet,és most nem a külsőségekre gondolok.
Montezt ismerem én is,az írásait, én nem azt mondtam h nincs ilyen de te ott megint ált.írtál.
Igen leállhatna,mint ahogy a cs.fiúnak is lehetne jó nője ha tökös lenne.
21:38, tapasztalat az van. Egyrészt 28 éves vagyok, másrészt pont ti szekírozzátok az oly nagyon gyűlölt csúnyafiúkat hogy tessék próbálkozni sírás helyett, és hasonlók. Mitgondolsz,eddig mit csináltunk?
Hibáim természetesen vannak, ha ismerkedésre kerül a sor, nem is szoktam titkolni őket. Nektek viszont kb. semmi önkritikátok nincs amit komolyan lehetne venni. A "kövérvagyok" "ronda a mellem" az natív hiszti, ne keverjük ide.
Montez írásait nagyon sokat olvastam, azt írom vissza amit ő elsőkézből tapasztal. De tőle függetlenül is sokan írták ugyanazt, meg is tudom mutatni.
A "tökösség" alatt az agresszív, nagyarcú, kötekedő, ocsmányul beszélő rosszfiús pasast kell érteni? Mert akkor ilyen nem leszek soha.
"stikkes netwarriorhoz"
Önoltás. :D
"Ja hogy fáj az igazság? :)"
Álmodban. Nem vagy semmi más, csak egy súlyosan beteg, és emellé vszeg elég buta ember. Semmi nem igaz rám abból, amit írsz, akkor sem ha elmondod 1000x. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Jó indulatból próbállak megingatni a téveszméidben.
"Azt írom, amit látok. Hogy pénzes pasinak érdekesmód egyetlen nő sem mutat ajtót. És valóban: ilyenre még csak példát se láttam soha,de nem is hallottam."
Én nem is nagyon ismerek pénzes pasikat. Nem érdekelnek. Ezért nem annyira tudok beszámolni erről, mivel az ismerőseim nagy része hozzám hasonló ebben a témában. Meg fiatalból ismerek a legtöbbet, nekik meg még nem volt idejük megvagyonosodni. Szóval elismerem, hogy esetleg más körökben lehet sok pénzéhes nő. Sok undorító ember van a nők és a férfiak között is. Sokakat vezérelnek érdekek, sokan önzőek...stb., de ahelyett, hogy itt okádod a súlyosan túlzó, beteg szövegeidet, inkább nyitnod kellene a szemedet, és keresni a normális embereket. Máshogy esélyed nincs nincs boldognak lenni.
"Nektek viszont kb. semmi önkritikátok nincs amit komolyan lehetne venni. "
Mondtam már, hogy ne beszélj így! Nem ismersz, így nem szólhat nekem a mondandód csak azért, mert te ismersz ilyen nőket.
Képzeld, van önkritikám, és nem a külsőmre korlátozódik.
"A "tökösség" alatt az agresszív, nagyarcú, kötekedő, ocsmányul beszélő rosszfiús pasast kell érteni? Mert akkor ilyen nem leszek soha."
Ilyen ne is legyél! Intelligens hölgyeknek ez nem tetszik, max. buta, fiatal csajoknak.
"Önoltás. :D"
No John...YOU ARE the demonz!!! :$
"Álmodban. Nem vagy semmi más, csak egy súlyosan beteg, és emellé vszeg elég buta ember. Semmi nem igaz rám abból, amit írsz, akkor sem ha elmondod 1000x. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül."
Aha értem értem, a jelenlévő valahogy mindig kivétel :))) De ha már itt tartunk, te meg egy nagyokat csúsztató szerecsenmosdató vagy. Rajtad kívül ugye mindenki hazudik, aki nincs veled az ellened... :D Még a végén kitalálod hogy biztos én írom ki az összes ilyen kérdést...
"ahelyett, hogy itt okádod a súlyosan túlzó, beteg szövegeidet, inkább nyitnod kellene a szemedet, és keresni a normális embereket. Máshogy esélyed nincs nincs boldognak lenni."
Szerinted eddig mi a tököt csináltam? És a többi csúnyarossz ronda pasi, akiket így gyűlölsz? Tudod, mindennek van előzménye és egyenes következménye. Amíg a hozzáállásátok nem fog változni, és nem adtok lejjebb a csillagászati igényeitekből, addig egyre több ilyen kérdés lesz. Ezt borítékolhatom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!