Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor valaki a túlsúlyos lányokat jön ide szidni, akkor lehurrogják, de ha a "lúzer" srácokat oltogatják, akkor a többség helyesli, hogy szűzként kell meghalniuk?
49,ezért kell megnézni h kivel kezdesz.
50.
Amíg a hozzáállásátok nem fog
változni, és nem adtok lejjebb a csillagászati
igényeitekből, addig egyre több ilyen kérdés lesz.
Amiatt lesz több ilyen kérdés mert,a hozzád hasonlók a saját fekáliájukban fetrengenek és nem képesek magukon erőt venni,bár oké igy könnyebb ez tény.
Aha értem értem, a jelenlévő valahogy mindig
kivétel :))) De ha már itt tartunk, te meg egy
nagyokat csúsztató szerecsenmosdató vagy.
Rajtad kívül ugye mindenki hazudik, aki nincs
veled az ellened... :D Még a végén kitalálod hogy
biztos én írom ki az összes ilyen kérdést...
Azért csúsztat mert,nem bólogat és aszisztál az elbas zott gondolatodhoz?
" De ha már itt tartunk, te meg egy nagyokat csúsztató szerecsenmosdató vagy."
Jó, hogy annyira ismered az életem, hogy van pofád ilyet mondani.
"Rajtad kívül ugye mindenki hazudik, aki nincs veled az ellened."
Nem mondtam, hogy bárki is hazudik. Csak azt, hogy eltúlzottan alkotsz véleményt az esetleges rossz tapasztalataid alapján, valamint a stílus, amiben ezt teszed, gyomorforgatóan undorító.
" Amíg a hozzáállásátok nem fog változni, és nem adtok lejjebb a csillagászati igényeitekből, addig egyre több ilyen kérdés lesz. "
Mondom, hogy ne beszélj hozzám így többet! Nem vagyok azok között a nők között, akikkel te kezdtél, és akiknek a viselkedése alapján leszűrted ezeket a dolgokat. Semmi arra utaló jelet nem adtam, hogy olyan lennék. Szóval ne úgy szólj hozzám, mintha az ország összes pénzéhes riherongyának lennék a jogilag is meghatározott képviselője.
Az elvárásaimból meg nem adogatok sehová, hozzáállásomon nem nekem kell változtatni, és amúgy is tárgytalan a téma, mert van barátom.
"Amiatt lesz több ilyen kérdés mert,a hozzád hasonlók a saját fekáliájukban fetrengenek és nem képesek magukon erőt venni,bár oké igy könnyebb ez tény."
Egy nagy túróst. Pont hogy ti gondoskodtok róla, hogy egyre többen legyünk, mert mindenkit, aki csak 1 mm-rel is eltér a kívánt elvárásotoktól, elküldtök a jó édes anyjába, mert "miért ne" alapon, az olyan poén, oda rúgni az embernek amiről azthiszed hogy fáj. Nem véletlen az se hogy egyre nagyobb a kereslet a prostikra meg a "barátság extrákkal" meg hasonlók.
Ennek mind-mind az az oka, hogy veletek lehetetlen megtalálni a közös nevezőt.
Ja és természetesen ez is a pasik hibája, fúj monnyonle, igen-igen...
"Nem mondtam, hogy bárki is hazudik. Csak azt, hogy eltúlzottan alkotsz véleményt az esetleges rossz tapasztalataid alapján, valamint a stílus, amiben ezt teszed, gyomorforgatóan undorító."
Tudod mi az érdekes? Rajtam kívül,tőlem függetlenül csomó férfinak ugyanez a véleménye rólatok, méghozzá úgy, hogy fogalmuk sincs, mit írt előtte a másik! Véletlen egybeesés lenne? Vagy...
*X-akták főcímdal felcsendül*
Gyomorforgatóan undorító? Hja, fáj az igazság. Tudod mi undorító? A felszínesség és anyagiasság, az undorító. Meg amikor vetítetek itt önbizalomról, kisugárzásról, meg kiskutyafäszáról karikára vágva, oszt az első pénzes pasassal leléptek. Na ez az undorító.
Igen, ilyeneket valóban mi szoktunk kiírni. Biztos megvan az oka, hogy az adott lányt legfeljebb barátunknak tudnánk elképzelni.
Egyébként pedig a "friendzóne" pedig a ti találmányotok ha már itt tartunk :)
az h te csak barátként tudod elképzelní őket az már a te bajod.
nem azért de a friendzone pasi találmány bár nem alaptalanul bár neked nem hiszem de pasiknak is van friendzonejuk.
"Tudod mi undorító? A felszínesség és anyagiasság, az undorító. Meg amikor vetítetek itt önbizalomról, kisugárzásról, meg kiskutyafäszáról karikára vágva, oszt az első pénzes pasassal leléptek. Na ez az undorító."
MONDOM, NE HOZZÁM SZEGEZD, NE RÁM VONATKOZTASD!
1. Nem mondtam semmi az önbizalomról. Csak annyit vártam el, hogy ne "köszönöm, hogy nem köpsz le egy ilyen undorító lényt" mentalitással közelítsenek hozzám. ZAVARÓ és egy normális kapcsolatot ellehetetlenít, ha valaki olyan szinten önbizalomhiányos, hogy nem tud egyenrangú félként kezelni egy nőt. Ezért mondjuk, hogy fontos valamennyire.
2. Nem léptem le még mindig semmiféle pénzes pasassal.
Beszélj E/3-ban, beszélj az eddigi tapasztalataidról, szívesen meghallgatom, véleményezem, de ne vetítsd ki rám. Meg senkire, akiről nem tudod, hogy csinált-e ilyesmit. Mert ez az, ami undorító. Ítélkezel látatlanban, te r.ohadék, sértő feltételezéseket teszel, holott semmi alapod nincs rá, a büdös életben nem csináltam olyat, amiket írtál. És nem hiszem, hogy csak rám dobálod a sz.art ok nélkül, nyilván vannak még így páran. Ha ezt befejeznéd, akkor még lehetne is értelmesen vitatkozni a témáról.
A "friendzóne" sose volt pasi találmány. Akárhol hallom, legyen az internet, vagy való élet, kimondottan a nők szoktak dobálózni ezzel a fogalommal, és éppen azért mert élvezik hogy annyi pasas koslat utánuk. 10-ből maximum 1 pasas tart "frienzóne"-ban lányokat, ugyanez az arány lányoknál 8-9.
Hogy a nők lelépnek a pénzes pasasokkal, itt meg kamuznak össze-vissza, nem konkrétan rád értendő, hanem nagy általánosságban. Megértem már jópár évet, látom a lányok/nők mentalitását a pasasokról: aki pénzes, aki jóképű annak egyszerre 4-5 barátnője is van, hogy egymással is csalja őket, mégse szakítanak vele. A normális, rendes pasasokat meg emberszámba sem veszik. Ha a nagy általánosságban ilyenek a nők, akkor igenis van helye az általánosításnak. Megint csak a rothadt alma esete...
Nemvéletlen hogy amblokk elkerülöm a nőket, amikor a hozzáállásuk az egész erőfeszítés értelmét kérdésessé teszik. Igazából miért? Hogy hetente egyszer blazírt arccal szétrakja a lábait? Jajhagyjukmár...
Megértem
már jópár évet, látom a lányok/nők mentalitását a
pasasokról: aki pénzes, aki jóképű annak
egyszerre 4-5 barátnője is van, hogy egymással is csalja őket, mégse szakítanak vele.
Fura,városban lakok látok elvétve ilyen de nem tudnám annyira általánosnak vélni ezt a jelenséget mint te. Az az érzésem h te csak a felszínt látod és bele képzelsz néhány dolgot.
A normális,
rendes pasasokat meg emberszámba sem veszik.
Most elmorzsoltam egy könny cseppet. Inkább a hisztis értelmileg 10éves szintjén álló fiúkákat nem.
Nemvéletlen hogy amblokk elkerülöm a nőket, amikor a hozzáállásuk az egész erőfeszítés
értelmét kérdésessé teszik.
Ezzel magaddal b aszol ki. És inkább itt hírdeted az igét helyette.
Ha én a temérdek rossz tapasztalatom alapján ítélném meg a férfiakat, és úgy tekintenék rájuk már alaphelyzetben, hogy biztos ők is olyanok, mert az a bizonyos "rohadt alma"...stb., akkor jó nagy bajban lennék. :D De nem így álltam hozzá, és láss csodát, sikerült megismernem normálisakat, és van barátom is.
A legtöbb EMBER szar, ez sajnos számomra is tény, de akiről nincs semmi infóm, nem alkotok róla véleményt. Próbálj így hozzáállni, máshogy örökre boldog leszel tényleg, méghozzá feleslegesen, mert lehet máshogy is.
Én nem ismerek egyetlen egy nőt sem, aki lelépett volna valami pénzes pasival (bár lehet, hogy én mozgok átlagostól eltérő körökben, ezt is elismerem). Sőt, még van is egy barátnőm (konkrétan a legjobb barátnőm), aki finoman szólva nincs túl jó anyagi helyzetben. Van barátja, aki szintén közel sem áll fényesen. Eközben 345343374754 másik fiú/férfi udvarol neki, lenne lehetősége igencsak pénzesekkel (és emellé jóképűekkel) összejönni, mégsem teszi. Tudod, vannak nők között is eszesek, intelligensek, érzelmileg érettek, akiknek többet ér a pénznél az, hogy ha a barátjuk intellektuálisan méltó partner nekik, valamint lelkileg is eggyé tudnak vele válni, tudják szeretni. Lehet, hogy nehéz elhinni, de az általánosításnál sokkal nagyobb a sértő hatás ezekre a nőkre nézve, mint amennyire megéri szídni a szemét nőket.
Jah, és veled nekem nem érné meg összejönni, mert semmit nem tudnál nekem adni olyan szempontokból, amiket fentebb soroltam, én viszont milliószor többet tudok adni egy szeretett férfinak mint egy p.ina. És szerintem csak egy pálda vagyok a sok közül, aki így gondolkozna rólad.
Változtass tényleg a hozzáállásodon, ha szeretnél boldogan élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!