Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A homofóbok mit élveznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homofóbok mit élveznek a melegek zaklatásában?

Figyelt kérdés
Ezt komolyan kérdem! Miért kell csesztetni valakit mert pl. meleg!? Miért kell beirkálnia homofób/??? alakoknak?

2013. aug. 1. 17:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert a saját lelki nyomorukat akarják másokon levezetni.
2013. aug. 10. 20:28
 32/32 anonim válasza:
"Ha a gyerek azt látja az utcán, hogy két ratyi fogja egymás kezét, netán csókolgatják egymást, akkor könnyen lehet, hogy azt hiszi, hogy ez teljesen normális" Hát már nem azért, de szerintem azt fogja látni hogy két ember boldog egymással...ez pedig akár férfi és nő vagy férfi és férfi vagy nő és nő között történik normális...ja és a homoszexualitás (az én véleményem szerint) nem a génekben van. Apám szinte sosem volt itthon mikor gyerek voltam, mindig dolgozott, szóval anyám és a nővérem társaságában nőttem fel. Apám körübelül két órát láttam egy nap és nem nagyon foglalkozott velem. És személy szerinte nem is ismerek olyan meleg srácot akinek egészséges, jó kapcsolata lett volna az apjával. a kérdésre válaszolva: a hetero palik szeretnének alfahímek lenni és azt gondolják a melegekről hogy gyengébben ezért el akarják őket nyomni
2013. aug. 12. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!