Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A homofóbok mit élveznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homofóbok mit élveznek a melegek zaklatásában?

Figyelt kérdés
Ezt komolyan kérdem! Miért kell csesztetni valakit mert pl. meleg!? Miért kell beirkálnia homofób/??? alakoknak?

2013. aug. 1. 17:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
13%

Ha a búza nem kürtölné világgá a nemi orientációját, akkor a homofóbnak fel se tűnne a másik milyensége. Így aztán bántani se lehetne őket ez alapján. Érdekes jelenség, hogy a heteroszexuális emberek nem döngetik a mellüket világgá kiabálva, hogy az ellenkező neműekhez vonzódnak.

Csak hát ugye egyenlők között egyenlőbbek akartok lenni, ez az igazi baj.

2013. aug. 2. 11:22
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

A heterók az élet minden területén döngetik a mellüket, hogy ők heterók. Kézen fogva mennek az utcán, csókolóznak nyílt területen. Kiteszik a munkahelyükön a párjuk a fényképeit. Beszélnek a hétvégi kalandjaikról. És még sorolhatnám...

Szóval senki ne érveljen azzal, hogy a heterók diszkréten kezelik a dolgot. Igazából a heterók a legnagyobb parádézók. A melegeknek évi egy nap jut. De nektek még ez is fáj. Ja és nem vagyok felvonulás párti, de azért nevetséges, hogy mennyire felbosszant titeket.

2013. aug. 2. 13:24
 13/32 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem a hompfóbokat! Anyukám is az, és nagyon nehéz volt elmondani, hogy leszbikus vagyok. De tudja, elfogadja és nem szól. Nektek miért jár a szátok? Azért mert mi is megcsókoljuk a párunkat az utcán? teljesen természetes akinek nem tetszik az majd nem néz oda, ennyi. De ettől még ugyanolyan emberek vagyunk mint Ti.. Én nem védek senkit, én se vagyok a felvonulás híve.. De ettől még vannak normális meleg emberek, akik nem érdemlik meg azt, hogy lenézzék vagy kiközösítsék azért mert a saját nemüket szeretik. Nem tehetünk róla. Sokáig próbáltam megjátszani, hogy nem érdekelnek a nők, de belebetegedtem, szó szerint... Lehet mindenkinek véleménye, el is mondhatja, ha nektek nem tetszik hogy vagyunk az a Ti dolgotok, nem kell trágárkodni, meg lenézni minket. Persze tudom, sok pasinak aki homofób a leszbikusok bejönnek, de a meleg pasikat meg elítélik... ez a gerinctelenség...

21/leszbikus lány..

2013. aug. 2. 17:09
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Leszbikus lány vagyok. Én szerencsére még nem kaptam bántó megjegyzést, vagy tekintetet. Kivéve a szüleimet... Főleg anyukám szólogat be, de jól van. Alapvetően nem értem azt az emberi tulajdonságot, hogy miért foglalkoznak az emberek más magánéletével? Engem rohadtul nem érdekel, hogy ki, kivel és mikor szexelt, vagy bármi, mindegy, hogy hetero, vagy meleg, az ő dolga. A homofóbok meg idegeskednek azon, hogy én p*ncit szeretek nyalni. :D Nem vagyok én sem a felvonulás mellett, nem voltam még soha és nem is mennék, de a felvonulást nem ártana elkülöníteni a melegség fogalmától. Az, hogy én leszbikus vagyok és egy nőt szeretek, nem azt jelenti, hogy feltűnési viszketegségben szenvedek, vagy provokálni akarok másokat. Viszont az, hogy a homofóbok csak beszólogatni és bántani tudnak, az is igaz. És nem csak a felvonulóknak, hanem másoknak is. A barátnőmnek is bepofáztak már páran, pedig sosem volt felvonuláson és nyilvánosan is annyi történt eddig velünk, hogy pár buliban csókoloztunk, ahol mindenki olyan részeg volt, hogy azt sem tudta hol van. Még egymás kezét sem fogjuk meg, mert provokációnak számít. De bezzeg az, ha egy hetero párocska nyalja, falja magát, az oké...
2013. aug. 2. 21:52
 15/32 anonim ***** válasza:
18%

Azt ugye vágjátok, hogy az élet természetes rendje az, hogy egy fiú meg egy lány alkot egy párt? A biológiát azért csak nem tartjátok konzervatívnak, vagy homofóbnak gondolom, ha természetes lenne, akkor lehetne gyereke két nőnek, és két férfinak. Ha a gyerek azt látja az utcán, hogy két ratyi fogja egymás kezét, netán csókolgatják egymást, akkor könnyen lehet, hogy azt hiszi, hogy ez teljesen normális - nem az. Genetikai betegség, nem tehetsz róla, normális ember nem is állítja. Nade. Aki nem veri nagy dobra, azt nem pesztrálják. A pedofíliát elítéled? Merem remélni, hogy igen - mit ad Isten, ugyanúgy egy genetikai torzulásról beszélünk. Ha nem akarsz feltűnést kelteni, akkor ne fogdosd a párodat az utcán, illetőleg ne csókolgasd - ha meg ezzel nem foglalkozol, ergo feltűnést keltesz, akkor ne csodálkozz rajta, ha felháborodik a nép..

De hangsúlyozom, engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit csinál otthon, a négy fal között, az ő dolga. DE ahhoz rohadtul nincs kedvem, hogy a természetellenes viselkedéseteket kelljen bámuljam - mondhatod, hogy forduljak el, de amíg nem ti lesztek többen, amíg nem a homokos lesz a normális, addig miért én igazodjak? A kisebbség dolga a beilleszkedés, nem az, hogy mindenféle előjogokat követeljen magának. Inkább tennétek össze a kezeteket, hogy nem az van, mint 20-25 éve, egyszer látna meg egy kisebb társaság, ahogy nyalakodtok, azt hiszem egy darabig szívószállal ennétek - mélységesen elítélem azt, hogy bármilyen vita, nézeteltérés tettlegességig fajuljon, viszont a pofátlan gondolatmenetetek miatt valóban megérdemelnétek pár pofont, csak hogy tiszta legyen, hogy ki nézi el a másikat.

Na és akkor jöhet a mínusz, látom kezdett fellépni a banda.:)

2013. aug. 2. 22:29
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, eléggé pofátlanság a pedofíliával hasonlítani a melegséget. De végülis te tudod. Mi nem bántunk senkit sem, főleg nem gyerekeket.
2013. aug. 2. 22:58
 17/32 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva csak az "érvekre" voltam kíváncsi...

Igaz, tényleg vakok, csak az orrukig látnak ezek az illetők.

Sajnálom hogy ilyen világban élünk... de ez van... ha lesz egy meleg fiatok már úgyis más lesz a véleményetek...

Genetikai oka van stb. meg az én magánügyem hogy kit akarok magamnak társnak stb. s nem kell fölöslegesen gyűlölködni.. mert attól hogy a farkam a saját nememre keményedik még az az ember vagyok aki mindig is voltam nem vagyok különb egy "átlagos" fiatalnál..

Nem értem milyen felvonulásról beszéltek, egyszer van egy évben, s nem is mindenki jár oda..

Sokan olyan viccesek vagytok. Ha nem érdekelne egyes unatkozó embereket akkor nem írnák be állandóan a gyűlölködő szövegeket illetve nem írnának privátba se hülyeségeket...

Oké, lehet páran látens melegek, de akkor is már unom, néha egy kérdésnél több az értelmetlen homofób beszólás, a múltkor is egy kis srácnak valaki olyant írt hogy eldobtam az agyam menten...

Ja, az az állandó kérdés, hogy honnan tudom hogy meleg vagyok meg honnan tudom ha még nem volt dolgom senkivel .. hát kérem, szálljanak le a földre mert tök el vannak tájolódva..

Köszönöm mindenki válaszát.

2013. aug. 3. 10:34
 18/32 anonim ***** válasza:
11%
Írhattam volna hajlamosságot a kopaszodásra, vagy az elhízásra, vagy bármilyen rendellenességet, amit a genetikának "köszönhet" a szerencsétlen. Az, hogy nem tudod értelmezni amit írtam nem engem minősít.
2013. aug. 3. 10:34
 19/32 anonim ***** válasza:
10%

Érvet?

Oké írok.Sok liberalista maki itt pattog.

Azért mert az a normális ha egy FÉRFI ÉS NŐ alkot párt.Ennélfogva a többi rendellenes.Nem megszokott.

Oké a melegekkel nincs baj.Csak azokkal a buz**kal akik mutogatják magukat.

Az,hogy kézen fogva sétálnak felhívó.Mert nem megszokott.Aztán,hogy ki hogyan reagál erre az más kérdés.

2013. aug. 3. 11:02
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

"Azt ugye vágjátok, hogy az élet természetes rendje az, hogy egy fiú meg egy lány alkot egy párt?"

lol. ha az élet természetes rendje az lenne, akkor nem lennének fiú-fiú meg lány-lány párok. de mivel néhány pár fiú-fiú és lány-lány, ezért az élet természetes rendje az, hogy vannak ilyen párok is. az élet saját magát határozza meg, nincs rá szüksége, hogy a te véleményedhez tartsa magát.

2013. aug. 3. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!