Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofóbok mit élveznek a melegek zaklatásában?
Figyelt kérdés
Ezt komolyan kérdem! Miért kell csesztetni valakit mert pl. meleg!? Miért kell beirkálnia homofób/??? alakoknak?2013. aug. 1. 17:34
1/32 anonim válasza:
Akkor még egy kérdés.
A melegeknek miért kell mutogatni magukat?Felvonulgatni?
2/32 anonim válasza:
Melegek? Mit élveztek a feltűnősködésben, magamutogatásban, hencegésben a természetellenességetekkel?
Ennyi...
3/32 anonim válasza:
Én pl homofób vagyok, de még sose zaklattam senkit :) Evvan'.
4/32 anonim válasza:
Én pl mindenkinek beirkálok, aki idiótaságot\gusztustalanságot kérdez\ír, nem csak a búzáknak.
5/32 anonim válasza:
A melegek pedig miért zaklatják a békében élőket a felvonulásaikkal meg a parádéikkal? Ezt minden bántás nélkül kérdezem.De gondolj bele,más azt veszi zakaltásnak.
6/32 anonim válasza:
Semmi gondom a melegekkel, egészen addig, amíg nem valami feltűnési viszketegséges idiótáról van szó. Felőlem mindeni azzal akivel akar, ha mindkettőnek jó, de miért kell utána ezt világgá kürtölni? Az, hogy ki mit csinál az ágyban magánügy, nem kell neki pl. felvonulást szervezni.
7/32 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy anno volt egy homokos ismerősöm, akivel elég jóban voltam. Ő azt mondta, hogy van a meleg, meg van a b uzi - te szerintem az utóbbiról beszélsz.
4. voltam
8/32 anonim válasza:
ez az úgynevezett projekció. amit magadban utálsz, kivetíted másra, hogy ott utáld, mert magadat nem szívesen utálod. pszichológia.
9/32 anonim válasza:
Nem értem miért kell minden kérdést megfordítani? Ha arra vagytok kíváncsiak, hogy miért mutogatják magukat a melegek, akkor tegyetek fel egy új kérdést. Itt meg erre a kérdésre tessék felelni. Én is kíváncsi volnék egy normális válaszra, ugyanis nem csak a magamutogató melegeket ér bántalmazás. Vagy már az is magamutogatás, ha megfogja a párja kezét? És csókról még nem volt szó, ami a heteroknak ugye szabad az utcán, mindenhol.
10/32 anonim válasza:
Én normálisan válaszoltam. Ismétlem... homofób vagyok, de k*rv*ra nem szólok senkinek semmit. Max annyit amennyit egy heteronak.. Nehogy már különleges bántalmazásban részesüljenek a homoszexuálisok.. TI MAGATOK akarjátok az egyenjogúságot... Nyugodjatok meg, hetero embereket is vernek meg mert AZÉRT (ok nélkül). Hetero nőket erőszakolnak meg.... hadd ne soroljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!