A homofóbok miért kötnek még abba is bele, hogy a melegeknek külön szórakozóhelyük van?
Nem értem ezt a hozzáállást, és ezt a primitív ostobaságot.
A melegeket elüldözik egy szórakozóhelyről a homofóbok, ha meglátják, hogy fogják egymás kezét, vagy együtt táncolnak, mulatnak, vagy netán 1-2 csók. Mondván "fúj b..zik, tűnjetek el innen" stb. Még a veréstől is félni kell néha.
Viszont azon is problémázik sok homofób, hogy miért van a melegeknek külön szórakozóhelye. "Mert heteróbár akkor miért nincs? ez kirekesztő".
Homofóbok!! Minden provokálás nélkül kérdezem: miért kell nektek ezt csinálni? A melegek nem szórakozhatnak, sőt tagadják is le egymást, ti meg még abba is beleköttök, hogy miért alapítanak pont emiatt külön szórakozóhelyet?
Miért nem tudtok a saját dolgotokkal/életetekkel foglalkozni?
Miért kell beszólogatni?
"Gondolj bele, a legtöbb nő irtózik a pókoktól, egerektől, csótányoktól miegymástól, a legtöbb férfi meg a homosexualitástól. Egyszerűen ott van a génjeikben."
A felsoroltak közül egy sem genetikus.
Én azt vettem észre, hogy a meleg szórakozóhelyekre bemennek a heterók is kíváncsiságból.
Én is voltam, mert a műsort meg akartam nézni, soha nem láttam még transzvesztita showt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!