Miért kell a melegeknek felvonulni?
Nem ítélem el a homoszexualitást, de miért kell provokálni azokat, akiket ez sért?
Mire jó ez?
Miért tartozik az egyén szexuális irányultsága mindenkire? Ilyen alapon a bigámisták, anált kedvelők, stb.. mind vonulhatnának!
Miért kell ezt "büszkén" vállalni? Nem elég csak az egyénnek a saját magánéletében?
Egy cikkben olvastam erről, ahol egy meleg nyilatkozott erről. Azt mondta, hogy a homoszexualitás nem csak a szexualitásról szól, hanem mint bármely más párkapcsolatban, ennek is megvannak a szexualitáson kívüli oldalai is, amik nem korlátozódnak a hálószobára. Például hogy felvállalhatják a párjukat, kirakni a képét, közös fotót az irodai asztalára, ne adj Isten megfogni a másik kezét az utcán, stb.
Ezek olyan dolgok, amik heteroknál teljesen természetesek, de a melegeknél nem az, ha ők is ilyet tesznek, azért kinézik őket az emberek. A tüntetés célja emiatt az lenne, hogy felhívják a figyelmet, hogy ők is vannak, ők is ugyanúgy szeretik a párjukat, csak az ugyanolyan nemű. Szeretnék, hogy ne csak a sötétbe létezzenek, hanem az emberek szembesüljenek a létezésükkel, hogy valamikor eljussanak oda, hogy már ők is felvállalhassák a másik iránti érzéseiket.
Ez lenne a normálisok érve. Aztán vannak persze azok is, akik csak feltűnősködnek, de azok szerencsére már egyre kevesebben vannak.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41
a hálószobai dolgok nem tartoznak senkire, mindegy, hogy valaki meleg vagy hetero....
az engem nem zavar, hogy kézenfogva sétálnak, cska nyugodtan, miért ne tehetnék meg? vagy öleljék meg egymást, tegyék ki egymás képét...de a többit hagyják otthonra...én attól is rosszul vagyok,hogyha egy hetero pár nyalakodik percekig az utcán, az meg pláne undorító, mikor ülök a vonaton és mellettem cuppognak végig a másfél órás úton...én ezt egy hetero párnál is gusztustalannak tartom, csakúgy, mint a melegeknél...és az, amit a meleg felvonuláson csinálnak, sztem már átlépi a hálószobai határt, engem ezért zavar nagyon...
én pl szeretem az análszexet, mégsem kiáltom ki az utcán a világnak és nem nyalogatok a nyílt utcán anál golyókat, és nem lobogtatom a síkosítót a boltban, hogy engem toleráljatok, mert análszexre készülök!Épp ellenkezőleg...azokkal szemben kellene toleránsnak lenni, akik nem kíváncsiak erre! És lehet, h pl egy anyuka, akinek az ablaka előtt volulnak el a melegek, nem akarja, h az ötéves kisfia így kapja meg a felvilágosítást, ha kinéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!