A heterók miért nem örülnek a melegeknek? Legalább több csaj marad nekik, nem? :D
Figyelt kérdés
mielőtt bárki leb.uzizna mindenkivel tudatom,hogy egy 17 éves lány vagyok.2011. júl. 21. 17:30
1/37 anonim válasza:
mert minősíthetetlen, legalja genetikai hulladékok, és akkor is azok maradnak ha ezt a választ kitörlik
2/37 anonim válasza:
a homofób első válaszolónak úgyse jut egy csaj se, mert inkább apácának áll mindenki, akire ránéz ;)
3/37 anonim válasza:
Több lány, meg több betegség... Nem éri meg.
Egyébként már többször leírtam, hogy undorító és nem természetes dolog.
4/37 anonim válasza:
Csak belegondol egy hetero pasi, hogy mit művel két homokos - a "meleg" kifejezést hagyjuk meg az időjárásnak - együtt, és rögtön nem szívleli őket...
5/37 A kérdező kommentje:
hát de nem értem,még ha az lenne h elvennék tőletek minket(csajokat) :D na mindegy,szerintem én ezt sohasem fogom megérteni:/
2011. júl. 21. 17:59
6/37 anonim válasza:
Ja, hát így is fel lehet fogni.
7/37 anonim válasza:
Mert teljesen természetellenes.
8/37 anonim válasza:
Például tetszik neked, ha egy csöves az utcán szarik? Gondolom nem. Kb. ehhez lehet hasonlítani
9/37 anonim válasza:
Na és a leszbikusok? Miattuk pedig kevesebb csaj jut a pasiknak.
10/37 A kérdező kommentje:
ha 1 pasitól megkérdezed h mi jut eszébe két meleg férfiról valószinű,h az undorító szó benne lesz a top 5-ben:D
ha ugyanezt nőkről kérdezed meg,akkor az első öt szó az lesz,hogy: dögös,szexi,kiakarompróbálni,imádom,akarom
:DDDvicces amúgy:D
___
már nem azért,de teljesen más kategória az,h a csöves az utcán ürít,és az,hogy két meleg ember(nem feltétlen férfi) kapcsolatot létesít:D
2011. júl. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!