Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A heterók miért nem örülnek a...

A heterók miért nem örülnek a melegeknek? Legalább több csaj marad nekik, nem? :D

Figyelt kérdés
mielőtt bárki leb.uzizna mindenkivel tudatom,hogy egy 17 éves lány vagyok.
2011. júl. 21. 17:30
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

jó tényleg,egy kicsit elszaladt velem a ló:D

de csak azért,mert valaki nem házasodhat, nem ítélem el.

a nem tudom milyen vallású papok sem házasodhatnak(én úgy tudom,h van olyan vallás,amibe igen),akkor őket is elítéled?:D

2011. júl. 22. 15:19
 32/37 anonim ***** válasza:
10%

wow, hogy itt mennyire lepontozzák a normális embereket :D elképesztő!

ceterum censeo, sortűz...

2011. júl. 23. 23:30
 33/37 A kérdező kommentje:
milyen sortűz??
2011. júl. 24. 08:18
 34/37 Tetszik a ***** válasza:
Az igazság az, hogy túl szociálisak vagyunk ahhoz, hogy örülnénk ennek. Annyira zavaró nem lenne, ha nem rendeznének napokig tartó zajos tüntetéseket. Én se rendezek felvonulásokat annak megünneplésére, mert kutyákra gerjedek pl. Miért örülnénk ennek, ha ilyenekkel rontják meg saját gyerekeink képzelőerejét? Belegondolni is rossz, hogy valaki úgy nő fel, hogy melegek fogadták örökbe. Szóval miért is? Aztán meg úgy biztos nem öröklődik az értékes génük... Várjunk csak...
2011. aug. 7. 00:30
 35/37 anonim ***** válasza:

„jobb ha hozzászoksz,manapság egyre kevesebb fiatal házasodik,és egyre kevesebb fog,mert senkit se érdekel 1 papír,persze gazdagéknál gondolom sokat számít.... :)”

Egy 17 éves lány még tényleg nem sokat tudhat ezekről a dolgokról. Nem általánosságban, valaki már gyerekkorában megérti miről van szó.

2011. aug. 7. 01:40
 36/37 anonim válasza:

Nem értik õket azt gondolják õ velük is megeshet az a változás amit negatívanak állapotnak tartanak.Elárulom az undor érzés pontos okoát mert az olyan emberek akik nyiltan túlon túl elõadják a homofób hisztijüket azoknak a fejében nem csak a nõi nem a vonzó hanem a férfiak is.

De hogy tisztán lássuk a dolgokat a melegség nem betegség hanem egy állapott két részre osztható ez az állapot létezése elsó genetikai háttér és magzatikorban okozott hormonzavar a terhes anyukánál a második pedig nincs abszolút meleg férfi vagy nõ ez úgy leírható mint egy skála fel le mozoghatnak az emberek különbözõ behatások lelki eredetü behatások.Így a heteró is válthat és akár meleg is lehet szerelmes nõbe.Ha valaki azt írná hogy ez marhaság akkor ne javaslom mert amit leírtam kutatási eredmény.

2016. febr. 9. 19:26
 37/37 anonim ***** válasza:
Olyan létezik-e hogy valaki szélsőségesen meleg?
2016. febr. 17. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!