A heterók miért nem örülnek a melegeknek? Legalább több csaj marad nekik, nem? :D
jó tényleg,egy kicsit elszaladt velem a ló:D
de csak azért,mert valaki nem házasodhat, nem ítélem el.
a nem tudom milyen vallású papok sem házasodhatnak(én úgy tudom,h van olyan vallás,amibe igen),akkor őket is elítéled?:D
wow, hogy itt mennyire lepontozzák a normális embereket :D elképesztő!
ceterum censeo, sortűz...
„jobb ha hozzászoksz,manapság egyre kevesebb fiatal házasodik,és egyre kevesebb fog,mert senkit se érdekel 1 papír,persze gazdagéknál gondolom sokat számít.... :)”
Egy 17 éves lány még tényleg nem sokat tudhat ezekről a dolgokról. Nem általánosságban, valaki már gyerekkorában megérti miről van szó.
Nem értik õket azt gondolják õ velük is megeshet az a változás amit negatívanak állapotnak tartanak.Elárulom az undor érzés pontos okoát mert az olyan emberek akik nyiltan túlon túl elõadják a homofób hisztijüket azoknak a fejében nem csak a nõi nem a vonzó hanem a férfiak is.
De hogy tisztán lássuk a dolgokat a melegség nem betegség hanem egy állapott két részre osztható ez az állapot létezése elsó genetikai háttér és magzatikorban okozott hormonzavar a terhes anyukánál a második pedig nincs abszolút meleg férfi vagy nõ ez úgy leírható mint egy skála fel le mozoghatnak az emberek különbözõ behatások lelki eredetü behatások.Így a heteró is válthat és akár meleg is lehet szerelmes nõbe.Ha valaki azt írná hogy ez marhaság akkor ne javaslom mert amit leírtam kutatási eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!