A heterók miért nem örülnek a melegeknek? Legalább több csaj marad nekik, nem? :D
amúgy nem sértésként mondom,és elnézést mindenkitől, akit megsértenék,de én úgy vettem észre,hogy a magas EQ-val (érzelmi intelligencia) rendelkező emberek,illetve a felsőbb osztályokban felérik ép ésszel,hogy semmi gáz nincs a bu_zisággal:D
szerintem így is van épp elég baj a világunkban,többek közt ez a sok háború,szegénység,meg csomó dolog,és ilyennekkel foglalkoznak az emberek://
ui. nem vagyok hippi:D
de ígyis túlnépesedés van ,nem?
meg mindig jobb,mintha úgy tennének mint a cigányok,hogy gyerünk csináljunk 30 gyereket,hogy megélhessünk valamiből:D
A természet alkotta őket is, akkor, hogy lehet természet ellenes? Istenem...
Amúgy nem biztos, hogy több lány marad, mert a lányok is lehetnek melegek, nem csak fiúk léteznek, vagy az már teljesen elfogadott, most már csak a meleg férfiak harcolnak?!
"Túlnépesedés, csak lassan már magyar nem lesz. A cigány szül 8-10-et, a magyar jó esetben 2-t, plusz ott vannak a homokosok, akik szülni se tudnak."
Akkor szerinted az a megoldás, hogy a melegek is házasodjanak össze velük ellentétes nemű emberekkel és csináljanak 10 gyereket? Biztos boldog,depressziómentes életük lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!