Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell a melegeknek...

Miért kell a melegeknek felvonulni?

Figyelt kérdés

Nem ítélem el a homoszexualitást, de miért kell provokálni azokat, akiket ez sért?

Mire jó ez?

Miért tartozik az egyén szexuális irányultsága mindenkire? Ilyen alapon a bigámisták, anált kedvelők, stb.. mind vonulhatnának!

Miért kell ezt "büszkén" vállalni? Nem elég csak az egyénnek a saját magánéletében?

2009. szept. 5. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%

Akkor mutasd már meg nekem a mostani felvonuláson mi volt az, ami nem fért bele? Nem volt seggrázás, nem volt kiöltözés, nem volt semmi, csak szimpla felvonulás. Ezzel mi a baj?

"az engem nem zavar, hogy kézenfogva sétálnak, cska nyugodtan, miért ne tehetnék meg? vagy öleljék meg egymást, tegyék ki egymás képét...de a többit hagyják otthonra"

Otthon hagyták. Azért vonulnak, hogy mások is elfogadják (ahogy te is elfogadod) azt, ha felvállalják egymást, és ne kelljen bujkálniuk. Ma ez nincs így.

2009. szept. 5. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Minek vonulnak fel? Engem személy szerint nagyon nem érdekel, hogy mit csinálnak. De ez, hogy lefoglalják az utcákat, biztosítják őket a mi pénzünkön? Féltik a seggüket?
2009. szept. 5. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Valaki mondjon már egy okot, hogy aki nem akarja vagy nem bírja, annak miért kellene elfogadni
2009. szept. 5. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Én azt nem értem,ennyi év alatt nem jöttek még rá,hogy ez nem nagyobb toleranciát,és buksisimit vált ki az emberekből,hanem még nagyobb ellenszenvet vált ki az emberekből? Meg úgy egyáltalán,a pedofilok,a transzfesztiták,a nekrofilok sem vonulnak fel,nem reklámozzák a szexuális aberrációjukat,holott amig az csak gondolatokban merül ki,és fantáziában ,nem büntény. Ezt a hozzászólást nem sértő jelleggel irom,vannak meleg ismerőseim,de ők nem vonulnak fel,a baráti körük ,családjuk elfogadja őket,és innentől kezdve nem éreznek kéztetést arra,hogy az irodájukat kitapétázzák a közös képeikkel. A normális emberek (attól függetlenül,hogy heteroszexuális vagy meleg) nem magamutogatóak,nem ünnepeltetik magukat ,nem várnak dicséretet a nemi hovatartozásuk miatt.Ez is egy paradoxon számomra-a felvonuló melegek szerint a homoszexualtiás nem aberráció,teljesen természetes.Akkor úgy is kellene kezelni,a munkatársaknak meg nem kell bejelnteni,hogy te férfivel vagy nővel élsz együtt.Ennyire egyszerű. Az bosszantott fel a legjobban,hogy megbénitották a közlekedést ...
2009. szept. 7. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!