Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofóbok mit élveznek a melegek zaklatásában?
"Azt ugye vágjátok, hogy az élet természetes rendje az, hogy egy fiú meg egy lány alkot egy párt? A biológiát azért csak nem tartjátok konzervatívnak, vagy homofóbnak gondolom, ha természetes lenne, akkor lehetne gyereke két nőnek, és két férfinak."
Hm, huh de felsöbbrendü vagy. A HS nem annyira ritka, és nem is csak embereknél. Elég nehéz pontosan meghuzni egy határt (amitöl kezdve valaki 'meleg'nek szamit), ettöl határtól értelemszerüen függ a gyakoriság. Az okok sem tul világosak, van genetikai prediszoziconak is van szerepe.
3% os elöfordulas ugye azt jelenti, 100 átlagos haverodból olyan 2-4 meleg(de nem mondja el Neked)
Bövebben:
According to major studies, 2% to 11% of people have had some form of same-sex sexual contact within their lifetime;[123][124][125][126][127][128][129][130][131][132]
this percentage rises to 16-21% when either or both same-sex attraction and/or behavior are reported.[132]
In a 2006 study, 20% of respondents anonymously reported some homosexual feelings, although only 2-3% identified themselves as homosexual
"Ha a gyerek azt látja az utcán, hogy két ratyi fogja egymás kezét, netán csókolgatják egymást, akkor könnyen lehet, hogy azt hiszi, hogy ez teljesen normális - nem az. Genetikai betegség, nem tehetsz róla, normális ember nem is állítja. "
Föleg, ha a normálist Te definiálod. Mellesleg, azert emlékezz, sokaknak az se "volt normális", hogyha egy fekete fehérrel kavart, vagy a fekete egyenjogu lett.
Nem tudom pontosan mennyire kell elfogadni a dolgot, és a gyerekek mitöl "károsodnak" de tény, hogy itt egyesek a heteroszexualitast felsöbbrendünek érzik, és feljogositva érzik magukat, a melegeket szigoru titkolozasra kenyszeriteni.
Hogy valami mennyire "természetes" azt egy biológus talán ugy tudná értelmezni, mennyire szogálja a faj fennmaradását. Nem tudok erre választ. Saját hipotezisem, hogy mivel embercsoportokban elöfordul a nemi aranyok eltolodása, jo ha van egy mechanismus ennek kezelésére, különben esetleg a felmerülö eröszakosság károsítja a csoportot. (az ember vagy 200e evig olyan 10-100as csoportokban élt)
Jah, kben az egész OFF :=)
mert az,ugye nem baj ha a heterók nyalják-falják egymást,de egy leszbikus vagy egy meleg puszi/csók az már akkora botrány. mikor a heterók szinte az utcán szexelnek.. és az nem baj,ugye? így van elfogadva. de egy puszi az pffuj már... és ha megfogja a másik kezét akkor mivan? ekkora baj,jóhogy megfogja hisz szereti a párját és nem akarja titkolni. kérdem én. miért kell minket leszólni? amikor ti még rosszabbak vagytok esküszöm. azt hiszitek hogy ti bármit csinálhattok az utcán mert lány.fiú?!!!!
17/L/L
A kérdésre válaszolva, szerintem a homofóbok több ok miatt is szeretik zaklatni a melegeket.
1. az ismeretlentől való félelem. Ha valaki egy olyan közösségben nő fel, ahol nem lát és nem tapasztal ilyet, de hallja a negatív, elítélő kritikákat róla, akkor nyilván neki is egy ilyen negatív kép fog kialakulni az érintett személyekről. Néhány embernek ez idegen dolog és nem tudja feldolgozni azt, amit lát vagy esetleg hall és nem tudja elfogadni, hogy ez egy évezredek óta jelen lévő jelenség.
2. az emberek, amióta világ a világ imádnak beleszólni olyan dolgokba, amihez semmi közük. Én például fel nem fogom, hogy egy full hetero illető miért kezd el dühöngeni, mikor meghallja, hogy a meleg párok kapnak arról egy papírt, hogy jogilag is egymáshoz tartoznak. Miért nem tök mindegy nekik?, tehetnénk fel a kérdést. Hát azért, mert némely ember azt hiszi, hogy ez valamiféle képpen veszélyt fog rá jelenteni. Azt hiszi, hogy ez majd személy szerint ŐT negatívan fogja érinteni.
3. ééés el is jutottunk a tévképzetekhez. A homofób emberek nagy többsége jövőbe látó képességekkel rendelkezik, mint azt tapasztalhattuk. Már most, így 2013-ban megmondják, hogyha ez így folytatódik, akkor előbb utóbb az lesz, hogy... (pl állattal is lehet házasodni vagy, ami a kedvencem, hogy az utcán nézhetik, majd végig, ahogy pl két férfi farba rakja egymást)
Az persze eszükbe se jut, hogy a házasság egy férfi és egy nő között már évezredek óta jelen van a világban, évezredek óta kötheti össze életét egy férfi és egy nő, de valahogy még mindig nem megengedett, hogy egy házaspár az utcán d#gjon. Én ugyan nem rendelkezem látnoki képességekkel, de meg merem kockáztatni, hogy soha nem is lesz megengedett a közszemérem sértés...se a heteroknak sem a melegeknek.
4. sokan a gyermekeikre hivatkoznak, hogy milyen mélyen fogja majd őket érinteni a dolog és, hogy lehet majd ezeknek a hatására majd ők is olyanok lesznek.
Hadd mondjam el, hogy három barátom is van, akik homoszexuálisok mégsem lettem miattuk én is az pedig sok időt töltöttem/töltök velük, mert akár milyen hihetetlen ehhez hajlam kell. Ha nincs hajlam, akkor nincs "átváltozás".
Ami pedig a gyerekeket illeti... mindössze 5 perc beszélgetéssel le lehet ezt rendezni. Kicsi koromban kapcsolgattam a tévé csatornák között és véletlenül egy olyan filmhez kapcsoltam, ahol két bácsi megcsókolta egymást. Nagyon meglepődtem, nem tudtam, hogy ilyen is van. Aztán rákérdeztem anyukámnál, hogy van-e ilyen igazából. Elmondta, hogy igen, vannak nénik, akik a nénikbe szerelmesek és vannak bácsik, akik pedig a bácsikba. Én ezt szépen feldolgoztam, elraktároztam, aztán folytattam tovább az ebédemet, anélkül, hogy "elferdültek" volna a hajlamaim.
És ennek már több mint 15 éve...
"4. sokan a gyermekeikre hivatkoznak, hogy milyen mélyen fogja majd őket érinteni a dolog és, hogy lehet majd ezeknek a hatására majd ők is olyanok lesznek. "
Tényleg nem látsz ebben logikát? Az utóbbi pár évben divat lett a b uziság, mert azt hajtogatja mindenki, hogy milyen természetes dolog, a sok tizenkevés éves gyerek meg egymással smárol(fiú fiúval, lány lánnyal). Nem túl régen ez még egyáltalán nem számított volna menőnek, most igen, meg is látszik az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!