Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy legyen esélyem a lányoknál?
Van egy alapértelmezett kedvességem, ami csak indokolt esetben változik, és általában nem szoktam csalódást okozni annak, aki megbízik bennem. Csak sajnos elég kevesen és elég minimálisan teszik ezt, mert egyszerűen nem akarnak ismerni és első benyomásra félreismernek.
A külsőm olyan, amilyen, úgy hallottam általában nem ez számít - úgyse hiszem el, de tegyük fel, hogy nincs vele bajuk.
16/F
Leírásodból nem tűnsz trógernek, ez már egy jó pont.
Hát a többi, a külső pedig igenis számít, persze emiatt plasztikai sebészhez nem kell menni, de ha így nem tetszel magadnak, kérd ki ismerőseid véleményét a hajadról, esetleg arcszőrzetedről...
Lássuk a beugró feltételek listáját
Jó kinézet (csaj listáján minimum 10/8 kinézet)
Sok pénz (nulla hitel, minimum 100 netto havonta, saját lakás)
nagy farok (18 az alsó határ, felső határ nincs)
Másokat elnyomó, kivagyi, nagyképű magatartás (lásd "határozottság" és "férfiasság" eufémizmus alatt)
Hát egy lány ha rád néz azt látja először hogy hogy nézel ki.
Szerintem a gyúrás segíthet kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!