Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem ilyesmi lányoknál?
Az a helyzet hogy fiatalon eléggé alja módon éltem de már így az évek elteltével, egyre jobban úgy érzem hogy változott az ízlésem a lányok terén nagyon tetszettek régebben is az ilyesmi csajok
Mivel sosem volt ilyen ismeretségem, ezért kérdezem hogy passzolnék, egy hasonló külsővel a fent linkelt lányokhoz?
A hajam hasonló, a tágítóm is kb ekkora mint a képen
Van értelme foglalkozni ezzel, vagy az ilyen "plázacicák" kerülik a hozzám hasonlókat?
21/F
Most komolyan, az ilyen ostoba libákra buksz? Szép ízlésed van.
Ha van pénzed, bunkó vagy, menő és nagyszájú, akkor biztos.
L
Lehet kicsit túloztam a plázás szóval, de valamelyikőtök írta is hogy többségének az ilyen fiúk jönnek be
Némi igazság van abban is hogy üresfejűek, de ahol én lakom ott tucatjával jönnek ki a gimiből ilyen lányok, annak idején egy suliba jártam párral viszont sose beszéltünk szoktam nézegetni az adatlapjukat és ők inkább a jóravaló fajtából valóak, nem trágárkodnak helyén van az eszük talán abból kifolyólag hogy tanult értelmes lányokról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!