Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az ilyesmi hajviselet nektek bejön egy pasin? és ez stílus?
Figyelt kérdés
Szeretnék kezdeni magammal valamit, egy ilyesmi külsőt kitudnék magamból hozni szerintem, csak nem tudom megérné-e, ezzel arathatnám a sikert a nőknél?
2013. júl. 16. 19:51
1/11 anonim válasza:
nagyonnem.
bocs de én nembukok a divatmajmokra!
3/11 anonim válasza:
A tinilányoknál igen, a nőknél nem.
Nekem nem jön be.
4/11 anonim válasza:
Ha szexi arcod van, akkor igen!
De amúgy nekem leginkább a göndör, Nic Jonas-os frizura, és az emós haj tetszik a legjobban!
17L
5/11 bibus26 válasza:
Kort írhattál volna...Nekem se jön be.
6/11 anonim válasza:
Nem. Ez magazinba való, meg poszterként a fodrászat falára, de nem a hétköznapokra.
7/11 anonim válasza:
Hát azon a srácon szerintem helyesen áll, akiről képet linkeltél be, de nem tudom, hogy neked jól állna e. Látatlanból ne ítélkezem, de a képen a srácnak nagyon jól áll. :)
8/11 anonim válasza:
Ez mindennapokra elég ratyi frizura már megbocsáss.
9/11 anonim válasza:
Majdnem 20 éve nem volt fésű a kezemben, de nincs problémám a nőkkel.
10/11 anonim válasza:
A tiniknek tuti, a nőknek kb. kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!