Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a lányok stílusa itt az oldalon?
Ez fokozatosan alakult ki. Az első kérdéseknél még minden lány megpróbálta szépen elmagyarázni, hogy nem az a nők célja, hogy tönkretegyék ezeknek a srácoknak az életét, viszont másképp kellene próbálkozni, pl. nem ajtóstul rontani a házba, illetve hogy ne sajnáltassák magukat.
Erre következetesen az volt a válasz, hogy deeee, a csúnya gonosz nők az okai mindennek. És a kérdéseket újra és újra kiírják. Na ezt idővel megunja az ember lánya, és egy idő után csípőből leoltja a kérdezőt.
Pont, mint ahogy #5 és #6 írta. eleinte még én is szépen próbáltam elmagyarázni a dolgokat, segíteni, aztán mikor már sokadjára el lett küldve a francba, meg nagyjából meg se hallották, akkor besokalltam. Már vagy 2 éve látogatom az oldalt és kb. most jutottam el addig.
Meguntam a szánalmas siránkozást, amit itt egyesek produkálnak és mostmár nem fogalmazok szépen, csak leényegretörően és nyersen.
Ezek a "lúzer" srácok csak maguknak köszönhetik amit itt kapnak. Fölösleges mentegetni őket, 99%-uk tényleg életképtelen. Mondom ezt úgy, hogy én is elég mulya gyerek vagyok...
Érdekes, volt itt nemrég egy srác, aki a világ legnagyobb lúzerének állította be magát, elhordta magát mindennek, hogy miért ennyire szerencsétlen. És mi volt az adalék? Hogy ő bizony akkor is randira hív egy nála úgymond jóval magasabban jegyzett lányt, ha az körberöhögi. Egy rossz szót nem szólt rá senki, épp ellenkezőleg. Ő az a bizonyos 1%. Elsírta ugyan a bánatát, de mégis erőt vett magán.
Az a 99% pedig akkor is az anyja szoknyája mögé bújik, ha a fütyköse már egy csaj szájában van. Az ilyenek mégis mit érdemelnének, ha már kismilliószor biztatva és bátorítva lettek, de mégsem engedik el azt a bizonyos szoknyát és bömbölnek mint egy óvodás?
Bár én még csak 3 hete osztom az észt itt, és eleinte nagyon megértő és empatikus voltam... de már az én lelkem is kezd belefáradni az emberi ostobaságba... :(
Inkább passzolom az ilyen kérdéseket. Ide kevés a jó szó. Ide szakember kéne.
Ostobaság?
legtöbbünknél inkább túlzott érzékenység,sérülékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!