Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a lányok stílusa itt az oldalon?
Tisztázzuk: az a hímnemű, aki idejön nyafogni napjában 10-szer, hogy a nőknek csak a magas/gazdag/kigyúrt/diplomás (megfelelő rész aláhúzandó; több válasz is megjelölhető) pasik jönnek be, az minden csak nem férfi. Egy férfit sem fogok pátyolgatni, ne legyen erre rászorulva. Pátyolgassa anyuci, vagy a haverok tajtrészegen, nekem mindegy. Itt kérdezzen, kérjen tanácsot, de ne vinnyogjon. (A fent említett "lúzer srácok" megnyilvánulásai végén kérdőjel van ugyan, de valójában a hiszti minősített esetei.)
A stílusom kétségkívül meglehetősen nyers, az életben is ilyen vagyok, aki szeret, többek között ezért teszi. Tudja, hogy határozott vagyok és őszinte, még akkor is, ha az az illetőnek nem esik a legjobban. De sosem vagyok gonosz vagy rosszindulatú.
Olvasd el a kérdések 70%-át.
A rengeteg vinnyogós pár nélküli pasi kérdéseit, akik mást nem tudnak, csak nyavajogni itt, hogy ők csúnyák, lúzerek és örök magányra születtek. De a seggüket felemlni már nem képesek, mert nem ér annyit a sok felszínes és ostoba NŐ, akiknek csak a selyemhernyó pénzeszsák Adoniszok számítanak, és jaj, szegény tökéletes férfiak, mindig ők az áldozatok, mi meg a kegyetlenek. Mert egytől egyig minden nő ilyen r*banc, nincs kivétel, a saját anyád sem kivétel.
A másik véglet meg azok a férfiak, akik amúgy is csak a puncit látják minden nőben.
Egy ideig türelmes voltam, de ezek után érdemes-e? NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!