Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen külsővel (Kép lenn) mennyi esélyem van a helyesebb lányoknál?
Figyelt kérdés
Esetleg min kellene változtatnom szerintetek?(kezem,lábam megvan)
Amúgy szerintetek hasonlítok valamelyik hírességre esetleg? :)
2013. jún. 30. 19:38
2/43 anonim válasza:
sajna a gondon nem tudsz változtatni... olyan róka fejed van szerintem. nálam nem lenne esélyed.
3/43 anonim válasza:
Például mosolyogj, mert így kicsit olyan vagy, hogy csak a rendőrségi iktatószám meg a csíkos ruha hiányzik egy börtönfotóhoz.
4/43 anonim válasza:
szerintem semmi,nem vagy helyes fiú és nekem kicsit mongol beütésed van :D 21/L
6/43 A kérdező kommentje:
Kösz az őszinte válaszokat. Amúgy ez egy kinagyított igazolvány képem azért vágok rajta ilyen komoly pofát. Bocsánat hogy ilyen előnytelen fotót tettem fel, ezt volt fenn a gépen.
2013. jún. 30. 19:47
7/43 anonim válasza:
Ronda vagy a mai "viszonyokhoz" képest. Esélyed nem lesz sajnos hacsak nem kompenzálsz valami nagyot...
8/43 Pain for Pleasure válasza:
Szerintem nem vagy vészes, simán lehet esélyed.
9/43 anonim válasza:
ne keringessétek tévhitekbe :/ keress inkább valami átlagos normális lányt,a leghelyesebbeket elárulom nem te fogod kurogatni max ha miller vagy :)
10/43 anonim válasza:
Nekem pont tetszel, nyilvan nem egy elonyos kep (az igz.kep sose az), de szerintem latszik, hogy helyes vagy. Tenyleg kicsit Keanu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!