Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen külsővel (Kép lenn) mennyi esélyem van a helyesebb lányoknál?
Esetleg min kellene változtatnom szerintetek?(kezem,lábam megvan)
Amúgy szerintetek hasonlítok valamelyik hírességre esetleg? :)
"Pont az lenne az első, hogy ne akarjon mindenáron "trendi" lenni. Rengeteg ember van akik kicsit sem trendik és simán csajoznak. Rockerek, punkok, értelmiségiek, gárdisták, hagyományörzők sznobok... Egyik sem egy trendi altípus. Csak a saját kasztjukon belül a saját szintjüknek megfelelő csajjal. A kérdezőnek is ezt kellene tennie. Ő egy átlagos/ronda átlagember, biztos van ami érdekli. Na egy hasonló érdklődésű átlagos/ronda csajjal kell összejönnie.
A mindenárontrendi csajokat meg hagyja meg neked."
De ő azt mondta neki jó nő kell. Nem egy ronda vagy átlagos.
Tudod kell mit érsz, és mi jár neked, és ami jár azért menny oda és vedd el.
ma 21:10
Tudod azok a lányok is lehetnek szépek, akik átlagosan öltözködnek és nem a divatlapok alapján választanak öltözéket. Sőt, még szoláriumba se kell járniuk és sminket se kell hordaniuk, hogy csinosan nézzenek ki.
Neked lehet, hogy csupán az említett "trendi lányok" a szépek.
Pain for Pleasure egyáltalán nem kell olyannak lennie, mint a magazinban. Ez csak egy lehetséges irány amit lehet követni, hogy az ember jól érezze magát. Nem kötelező.
Gondolom neked sosem volt olyan pillanatod, hogy belenéztél a tükörbe és nem tetszett a látvány, változtatni akartál, de nem tudod hogyan.
A szépség nem csak ruha. Igényesség : haj, bőr, tartás.
Dehogynem, és sikerült úgy változtatnom magamon, hogy közben önmagam maradtam, nem vettem fel semmilyen "álcát". Nem kell mindenkibe belesulykolni azt, amit a tévében, újságokban is látunk. Nem csak a kigyúrt, tökéletes bőrű és mindig belőtt hajú embereknek van esélye.
Az igényességet meg nem feltétlenül jelenti a szoláriumos bőr, meg a smink. A tiszta haj, köröm meg egy alap dolog .
mindenki nagyon mondja, hogy "ronda srác csak ronda csajjal jöhet össze" stb.... emberek!! nem vettétek észre, hogy a természet néha milyen mókás?
pl. mikor a sármos, tökéletes testű fiú jön szembe veletek, egy elég formátlan, nem éppen szabályos arcú lánnyal kézen fogva? vagy a széparcú, homokóra alakú, dögös maca, egy 20-kiló-vasággyal, kapafogú srác oldalán?
erre mondják, hogy a szerelem vak! mindenki tisztában van saját magával és az értékeivel, de főként a belső értékrendjével... nincs az, hogy "ha én 9 pontos csaj vagyok azon a bizonyos 10-es skálán, akkor csak egy 9-es sráccal jöhetek össze".
egy rossz minőségű kép alapján meg főleg nem lehet ítélkezni... éppen ezért én is nem tudok véleményt alkotni rólad, így kép alapján biztos nem. ha viszont megfogna benned valami, és néhány évvel idősebb lennél nálam, nem az lenne az első dolgom, hogy a tükörhöz szaladgáljak, és lesegessem magamat, h vajon jobb nő vagyok-e, mint amennyire te jó srác vagy...
én ezt gondolom, és sztem ezzel mindent elmondtam.
23L
az előző vagyok, 21:49-es..
a nagy véleménykifejtésben elfelejtettem mindenre válaszolni :D
mivel az öltözködési stílusodat nem látom a képről, csak nagy általánosságban tudom mondani, h a lányok szeretik az egyszerűbb öltözködésű fiúkat. semmit nem kell túlkombinálni, az alaphibák elkerülésére koncentrálj ("szandálzokni"; fekete cipőhöz fehér zokni és társaik:D), meg arra, hogy egyszerre csak egyféle stílusú ruha, és egymáshoz passzoló színek legyenek rajtad. ha ezek mellett ápolt vagy, és jó a humorérzéked (vagy csak szimplán érted a poént), nem hiszem, hogy gondok lennének.
szóval hajrááá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!