Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen külsővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen külsővel (Kép lenn) mennyi esélyem van a helyesebb lányoknál?

Figyelt kérdés

Esetleg min kellene változtatnom szerintetek?(kezem,lábam megvan)

Amúgy szerintetek hasonlítok valamelyik hírességre esetleg? :)

[link]

2013. jún. 30. 19:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
De hogy nézel ki?! Helyesebb lányokhoz úgy kell kinézned, mint a pilóta srácnak!
2013. jún. 30. 20:18
 22/43 anonim ***** válasza:
31%
[link] na ő például helyes :)
2013. jún. 30. 20:18
 23/43 anonim ***** válasza:

Fúúú azért megnézném, hogy kik azok akik itt rondáznak téged meg mondják, hogy "rondának ronda jár" és nekik milyen igényeik is vannak.

Na majd én segítek.

Amit a természet adott az olyan amilyen, ehhez kell alkalmazkodni.

Ez a kép olyan, mintha január elsejére szólt volna a személyidhez a képkészítés. Olyan jó kis másnapos azt se tudja hol van, és legszívesebben előredőlne aludni.

Kb maximálisan biztos vagyok benne hogy nem így szoktál kinézni. Az ilyen képeket ne tedd fel facebookra, hanem égesd el. A modellekről is csak minden 300. kép jó.

Ha nem vagy olyan helyes pofi, mint ő : [link] akkor ne csinálj ilyen szembe képet, hanem inkább olyan képet mutass ahol mondjuk épp valami menő dolgot csinálsz.

Egyébként ez egy beállított kép, és neki sem 2 perc fésülködés van a dologban, hogy így néz ki.

A másik, hogy az élre vasalt kockás nyakig begombolt ing kevés embernek áll jól.(neked pont nem) Na jó :D. Senkinek nem áll jól. Ahogy elnézlek inkább fekete hosszú ujjú inget vennék fel, ingujj feltűrve utolsó két gomb kigombolva alá valamilyen sötétebb árnyalatú póló.

Szürkés öregebbít, élénkebb mint mondjuk a padlizsán faitalosít.

Nadrág pedig skinny jeans. Figyelj a szabásra is. A bő gatyák korszaka lejárt. A textil rövidnadrágokat felejtsd el. Meg a szandált zoknival is...

És napozás! Senkinek nem árt meg egy kis szín. Meg kondi. Étrenddel.

Hajadnál én inkább valami ilyesmire gondoltam [link] .

Ezt úgy általánosan. Sokkal részletesebben megtudnám mondani, ha ismerném a stílusodat, és többet látnék belőled, mint egy fénykép.

2013. jún. 30. 20:34
 24/43 anonim ***** válasza:
Igazából a jól kinézés olyan, mint a matek. Tanulható, mégis egy csomóan nem elég kitartóak és beérik annyival, hogy ehhez nincs érzékük.
2013. jún. 30. 20:42
 25/43 anonim ***** válasza:

Szóval legyen PÁWA...?

2013. jún. 30. 20:43
 26/43 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam PÁWÁnak, és ilyen cuccokat szeretek.

Elmondhatod te is a kérdezőnek, hogy szerinted min változtasson, hogy szeressék a lányok... Én mutattam egy stílust ami nekem tetszik. Viselhet vasasbakancsot meg pufidzsekit mehet a kopaszfej, csak csajok azt nem annyira bírják.

2013. jún. 30. 20:47
 27/43 anonim ***** válasza:
Ergo legyen páwa. A szolizgatós, "kondizgatós" (1,5 kilós súlyzóval se), "jújdetrendi" csávók azok páwák.
2013. jún. 30. 20:49
 28/43 anonim ***** válasza:
Semennyi. Viszont ígéretes szénbányász karrier vár rád, elég csak lemenned, és magától feljön a szén..
2013. jún. 30. 20:55
 29/43 anonim ***** válasza:

nem kell szoliba menni elég csak kifeküdni a napra

DE neked mi ötleted van? Vagy csak itt pofázol, hogy az én tanácsaim mennyire nem jók? Neked milyen trend tippjeid vannak?

2013. jún. 30. 20:57
 30/43 anonim ***** válasza:

"trend tippjeid"

Pont az lenne az első, hogy ne akarjon mindenáron "trendi" lenni. Rengeteg ember van akik kicsit sem trendik és simán csajoznak. Rockerek, punkok, értelmiségiek, gárdisták, hagyományörzők sznobok... Egyik sem egy trendi altípus. Csak a saját kasztjukon belül a saját szintjüknek megfelelő csajjal. A kérdezőnek is ezt kellene tennie. Ő egy átlagos/ronda átlagember, biztos van ami érdekli. Na egy hasonló érdklődésű átlagos/ronda csajjal kell összejönnie.

A mindenárontrendi csajokat meg hagyja meg neked.

2013. jún. 30. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!