Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alacsony srácként milyen lányoknál van esélyem? Valami tipp, javaslat?
Kutatást igen,10000 ilyen kérdés (csak ebben a hónapban) nem?
Nem zavar,átérzem a helyzetüket,de mostmár több az alacsony srác,mint a terhes tini.
Hát alacsonyabb legyen mindenképpen, aztán kb ennyi.
Kutatás? Ássák csak a kutakat...
hát az a helyzett hogy olyan csajoknál érdeklődj akik egy magasak veled vagy legalább alacsonyabbak. nekem van olyan pöttöm ismerösöm aki 24 éves létére nem éri el a 150-et :)
a csajok mind a magas fiúkra buknak... hát örülnék ha lenne egy fiú ismerösöm is aki legalább egy fejjel magasabb nálam és velem egykorú.. jelenleg ilyenből csak egyet ismerek, a bátyámat :D
mondom én ezt a 178cm-mel...
24L
Tényleg nem kéne ennyi sz*rt olvasnod.
Nekem pl. nem is olyan fontos, hogy milyen magas a srác. Tetszett már nagyon magas srác is, de az első igazán mély érzéseket olyan fiú iránt tápláltam (hiába), aki kb. olyan magas, mint én. Szóval nem ez a sorsdöntő! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!