Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek alacsony srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek alacsony srácként milyen lányoknál van esélyem? Valami tipp, javaslat?

Figyelt kérdés
Olvastam valami kutatást, hogy a csajok mind a magas fiúkra buknak, azóta semmi önbizalmam, lehet nem kéne ennyi tudományos vackot olvasnom. :|
2013. márc. 28. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
2m 20 centiseknél, akiknek a köldökükig érsz... állva ki tudod nyalni őket ;)
2013. márc. 28. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
alacsonyaknál... ismertem egy csajt aki volt vagy 150 centi magas
2013. márc. 28. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
....újabb nagytudású.
2013. márc. 28. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Kutatást igen,10000 ilyen kérdés (csak ebben a hónapban) nem?

Nem zavar,átérzem a helyzetüket,de mostmár több az alacsony srác,mint a terhes tini.

5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát alacsonyabb legyen mindenképpen, aztán kb ennyi.

Kutatás? Ássák csak a kutakat...

6/8 anonim ***** válasza:

hát az a helyzett hogy olyan csajoknál érdeklődj akik egy magasak veled vagy legalább alacsonyabbak. nekem van olyan pöttöm ismerösöm aki 24 éves létére nem éri el a 150-et :)

a csajok mind a magas fiúkra buknak... hát örülnék ha lenne egy fiú ismerösöm is aki legalább egy fejjel magasabb nálam és velem egykorú.. jelenleg ilyenből csak egyet ismerek, a bátyámat :D

mondom én ezt a 178cm-mel...

24L

2013. márc. 28. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kéne ennyi sz*rt olvasnod.

Nekem pl. nem is olyan fontos, hogy milyen magas a srác. Tetszett már nagyon magas srác is, de az első igazán mély érzéseket olyan fiú iránt tápláltam (hiába), aki kb. olyan magas, mint én. Szóval nem ez a sorsdöntő! :D

2013. márc. 29. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy jobbak kinézetre a magasabb fiúk(bár ez nem biztos), de nem túl kényelmes egyáltalán beszlgetni velük, ha túl alacsony a lány. én magas vagyok, 174 centi, nem sok srác van, aki jóval magasabb lenne nálam, de nem is baj, a bátyáim 190 centi fölött vannak és állva nem is szeretek velük beszélgetni, kényelmetlen. ne agggódj amúgy sok alacsony csaj van, én sm járnél velem sokkal alacsonyabbal, de hacsak nem 150 centi vagy, simán van esélyed :)
2013. jún. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!