Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen teljesen tapasztalatlanul nincs is esélyem a korombeli lányoknál?
Csak hogy értsétek a legtöbb annyi volt egy lánnyal hogy 1 randiig eljutottam de az kb 15 évesen volt.
De most egy 20-22 éves lánynál úgy tudom hogy a csók az 1. vagy a 2. randin már szinte alap de én azt se tudnám hogy kezdjek neki.
Meg tudná érteni ezt egy ilyen idős lány hogy ez nekem még ismeretlen dolog ezért nem megy minden egyik napról a másikra?
Próbálkozz a hozzád való lányoknál, tehát 22 évesen a 16-18-asok imádni fognak. Nekik már nagy vagy és menő.
Ellenben a 22 éves lányok rám buknak, akinek már karrierje, lakása, tapasztalata van... 26/F
Picit el van tolódva, de ez ne aggasszon, a lányok előbb érnek, na meg a férfiak is inkább később akarnak gyereket vállalni, úgyhogy ez így tökéletes.
És akkor én mit mondjak? 30 éves létemre vagyok kb. ugyanott, mint te (kivéve azt, hogy én még egy randiig sem jutottam el). Ezt egy korombeli "lány" (nő) meg méginkább nem tudná felfogni.
30/f
Attól függ. Ha egy gonosz szipirtyót fogsz ki, főleg ha buliról kötöd el ezt a kancát, akkor biztos,hogy jó alaposan körbe fog röhögni, elől hátul, jobbról balról. Egyszerűen egy két lábon járó Gálvölcsi show leszel neki. egy szórakoztató kisiparos. Miután kiröhögte magát, mintha elvágták volna, eléggé el fog menni a jó kedve. Majd meg fogja kérdezni, hogy téged melyik bolygóról szalasztottak hülyegyerek! Utána meg elviharzik, és várja a következő balekját a potyaleső ital meghívásra.
Vannak ilyen zárkózott, halkszavú, kattant lányok, akik szigorú gyagyás vallásos nevelésben lettek részesítve, ők nagyon fognak neked örülni,, mert esküvő előttig még meg sem kell nagyon reszelned a lukukat. NEm elvárásuk. Hébe meg hóba kifoghatsz egykét ilyet, de nem ez a gyakori, csak itt a gyakori kérdéseken az, hogy van egykét ilyen igazságosztó, aki azt hazudja,hogy a belső tulajdonságod érdekelné őt. Ha meg meglát, feltételezhető,hogy szarik rád, ha meg megismer,hogy ki is vagy valójában, hát, nem akarnék a bőrődben lenni. Mendj el , kur váztasd meg a tökeidet, aztán ha kikúpálódtál náluk, akkor esetleg benyalhatsz pár átlagnőnek is. Addig inkább hagyd a fenébe őket mindet. Rűjuk se nézz, csak a fölet nézni szigorúan! Buszon meg jobbra az ablakon kinézni! Bármi történjék, NE NÉZZ RÁJUK!
Őszintén szólva nem tudom elképzelni,hogy ilyen esetben lenne esélyed.
Mondjuk 2 éve még azt sem tudtam elképzelni,hogy nálam 2 cm-el alacsonyabbbarátom legyen,most mégis ez a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!