Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A korombeli fiúknak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli fiúknak miért a 15-16 éves kislányok kellenek? 21/L

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy a 20-25 év körüli férfiaknak leginkább a 15-16 éves kislányok kellenek, de sokszor még a 30+osaknak is. Tudom, még nem vagyok öreg, de emiatt mégis kezdem magam "kiöregedettnek" érezni. Pedig én jobban szeretek korombeli fiúkkal kezdeni, mind pl egy 28-30 évessel. Sőt, engem az sem zavar, ha 1-2 évvel fiatalabb, ha amúgy korához képest érett gondolkodású. Minek köszönhető, hogy ez manapság így van?
2012. nov. 23. 06:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

őszinte leszek előre mondom!

az a baj hogy 20 fölöttiekhez már több idő kell a hülyítéshez. fiatalabbnak elég pár kedves szó és mehet a szex

2012. nov. 23. 07:18
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
azé me ők aranyosak, lehet őket nevelgetni, meg nem annyira anyagiasak, nincs annyi vita stb. örülök hogy segithetem.
2012. nov. 23. 07:19
 3/20 A kérdező kommentje:
Ja bocs azt kihagytam h komoly kapcsolatra gondolok:) Azt értem h a fiatalabbakat könnyebben át lehet ejteni, de komoly kapcsolatban a 20 fölöttiek is ugyanolyan "értékűek" sztem.
2012. nov. 23. 07:29
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
sajnos már csak azok általában akik gimnazisták egyetemisták stb. vagy magas végzettségük van. egyre több csaj úgy nő fel,hogy egy csavargó,káros dolgokat szerető,semmihez sem értő, lusta dög :) szóval a 15-17 évesek nagyon is tökéletesek helyettük!
2012. nov. 23. 07:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Na én pl pont nem ilyen vagyok. :) Egyetemre járok, semmilyen káros dolgot nem szeretek (nem iszom alkoholt, nem cigizek és nem drogozok, sőt még bulikba se járok). Így csak az idősebb korosztálynál lehet esélyem? De amúgy a legtöbb 15-17 éves is már szereti az említett káros dolgokat sajnos.
2012. nov. 23. 07:39
 6/20 anonim ***** válasza:
nem csak az idősebbeknél van esélyed, bárkinél lehet, aki normális. nekem pl csak középfok van, szóval nem igazán adatott meg,hogy normális lánnyal össze jöjjek.
2012. nov. 23. 07:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Mert olyan kis helyesek.Ritkán hisztiznek,nem számítóak,nem játsszák annyira meg magukat általában.
2012. nov. 23. 07:48
 8/20 anonim ***** válasza:
persze amit irtam, azzal nem azt akartam mondani, hogy aki nem egyetemista, vagy nincs magas végzettsége, az nem normális egy komolyabb kapcsolatra, csak az a baj, nagyon kevés lehet belőlük, mert nekem elég rosszak a tapasztalataim velük :)
2012. nov. 23. 07:55
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Komoly kapcsolatot nem érdemes keresni veletek, az a kevés normális lány már rég foglalt, a többi csak szexre alkalmas. Arra pedig, ahogy már előttem leírták, a fiatalabb kiscsajok könnyebben kaphatóak.
2012. nov. 23. 08:14
 10/20 anonim ***** válasza:

kiscsajok könnyebben kaphatóak, de ezt már leírták. viszont egy másik része a dolognak, hogy sokan velük vannak egy értelmi, gondolkozási szintem. mint ahogy sok huszonéves lány inkább a 30asokat keresik, mivel ők meg felük érzik úgy hogy azonos a gondolkozásmódjuk.

így könnyen kiegészítik egymást

tisztelet a kivételeknek!!!

2012. nov. 23. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!