Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A korombeli fiúknak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli fiúknak miért a 15-16 éves kislányok kellenek? 21/L

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy a 20-25 év körüli férfiaknak leginkább a 15-16 éves kislányok kellenek, de sokszor még a 30+osaknak is. Tudom, még nem vagyok öreg, de emiatt mégis kezdem magam "kiöregedettnek" érezni. Pedig én jobban szeretek korombeli fiúkkal kezdeni, mind pl egy 28-30 évessel. Sőt, engem az sem zavar, ha 1-2 évvel fiatalabb, ha amúgy korához képest érett gondolkodású. Minek köszönhető, hogy ez manapság így van?
2012. nov. 23. 06:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsónak igazat adok, de nem feltétlen a gondolkodásmód miatt van. pl tegyük fel ilyen 18 20-as évek elején járó csaj összejön egy 36 éves palival, a csaj egy lusta dög. a pali meg már igen sok mindenhez ért 36 évesen és mindent megcsinál + furikázza a seggét, pénzeli stb. szóval van a csajnak egy 36 éves papucsállatkája :)
2012. nov. 23. 09:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sok korodbeli fiú pontosan ilyet keres mint amilyen te vagy. :) Csak azokat nem veszed észre,mert nem nagyképű,izmos kigyúrt állatok,hanem visszahúzódóbbak és nem egy Brad Pitt arcuk van.Mondhatom,hogy én is valami ilyesmi csajt keresek magamnak,de még várat magára. :)
2012. nov. 23. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert a korukbeli nők már 30-40 körüli férfiak feleségei.
2012. nov. 23. 10:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszítek ezt a korosztályos marhaságot. A 21 éves lányok között is van, sőt 30-asoknál is, akármilyen korosztályban, akinek elég két mondat " de szép a szemed" "nagyon csini vagy" és lent van a bugyija. Nem korosztály függő a dolog.

Kérdezőnek: pedig muszáj lesz picit lazulnod, mert senki nem akar hibamentes, tökéletes nőt. Vagy szentnek készülsz, mert akkor nem szóltam :)

2012. nov. 23. 10:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem vagyok tökéletes, vannak hibáim. De én ilyen vagyok, nem cigizem, nem iszom és nem szeretek bulizni. Attól még pl imádom a szexet azzal, akit szeretek, és nem készülök "szentnek"... de nem lehet mindenki diszkós r.banc.
2012. nov. 23. 11:49
 16/20 anonim ***** válasza:

én azért is akarok fiatalkát mert később már úgyse kapok nem igaz? :D

másrészt a karon a lányok nem néznek férfinek, még ha szórakoztató is vagyok sokszor akkor sem :/

Most mit csináljak hogy tetszek egy korombelinek? Lógassam ki a tököm!? inkább nem... xd

F19

2012. nov. 23. 12:13
 17/20 anonim ***** válasza:
nem néznek férfinek mert a legtöbb srác 18-20 22 évesen is gyerek még akiben a lányok a kisfiút látják. csak nagyjából behatároltam az életkort de igyvan.
2012. nov. 23. 12:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Nahát, én ugyanígy vagyok a károsabb (cigi-pia-drog) szenvedélyekkel, mint a kérdező, csak pasi kiadásba :Đ
2012. nov. 23. 17:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert ők oda vannak az idősebb fiúkért, és még nem olvastak elég női magazint, amiből megtanulták volna, hogy a férfiaknak "vadászösztöne" van meg "kelletni kell magukat". A férfiaknak meg bejön, ha valaki nem ismeri ezeket az alapszabályokat:P

22/F

2012. nov. 23. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok a te embered :D
2013. ápr. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!