Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, nem volt még barátnöm természetesen szűz. Csendes félénk, visszahúzódó Konzervatív fiú vagyok. Nem járok bulizni. Sokat olvasok művelt és ápoltnak mondom magam.2012. dec. 2. 02:49
1/7 anonim válasza:
Van, csak lehet nem oylanoknál amik neked tetszenének ez már ízlés kérdése is...de egy hasonló tipusú lánynál tuti hogy lenne...csak keress.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a menő lányok jönnek be! Nem fogok beérni egy 5 össel ha van 10 es :/
2012. dec. 2. 02:55
3/7 anonim válasza:
Általánosságban nehéz válaszolni a kérdésedre, de ahogy az első leírta feltehetően vannak olyan lányok akiknél jó lennél, de velük is meg kell ismerkedni ahhoz, hogy működjön a dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
Hol tudnék ismerkedni olyan Helyen ahol kevesen vannak? Antoszociális vagyok!
2012. dec. 2. 02:57
5/7 anonim válasza:
Antiszociális vagy? Akkor sajnos reménytelen.
Tudod, emberekkel emberek között lehet ismerkedni.
6/7 anonim válasza:
Társkeresőkön tudsz ismerkedni,de amennyire leírtad magad,hogy milyen vagy,felejtsd el a vagányabb,belevaló csajszikat,és érd csak be az 5-össel.Ne legyél nagyravágyó,ha pedig az vagy,akkor tegyél le te is valamit az asztalra...
7/7 anonim válasza:
nanáááá, hogy van
az ilyenek a legjobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!