Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El kéne felejtenem igaz?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit 3 évig szerettem, minden nap találkoztunk, beszéltünk, de ő nem tudta hogy szerettem..sosem mertem neki bevallani. Aztán a srácnak barátnője lett..én iszonyatosan féltékeny lettem. Aztán telt múlt az idő és elfelejtettem őt (már nem is találkoztunk nap mint nap..). De most megint összehozott a sors..újra sokat látom és beszélek is vele. Megtudtam, hogy szakított a lánnyal..és úgyérzem engem ismét érdekel ez a srác.. Mit tegyek? Tudom, hogy őt sose érdekelném.2013. júl. 26. 10:35
2/8 anonim válasza:
miért ne érdekelnéd? valld be neki a dolgot, nincs mit buknod.
3/8 A kérdező kommentje:
De hogyan? Az a baj, hogy nem merem.
2013. júl. 26. 10:41
4/8 anonim válasza:
Nem olyan biztos az, hogy nem érdekelnéd őt... Először ezt kell tisztázni. Ha évekkel ezelőtt is és most is érzed, hogy kell neked akkor rajta mondd meg neki :) ha meg ő nem így érez akkor legalább már biztosan tudod, hogy el kell felejtened!
5/8 anonim válasza:
Mennyire vagytok jóba? Miből gondolod, hogy nem jössz be neki?
6/8 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy elvagyunk..elvagyunk, de nem mondom hogy annyira szuper minden.. Már a megismerkedésünk óta elég furán jövünk ki egymással. Úgymond mindig ,utáltuk' egymást.. És régen minden beszélgetés végén összekaptunk. És a mai napig nem tudok rájönni, hogy szerettem belé.. Na bár mára a srác is és én is rengeteget változtunk. És ez is fura, mert nem úgy van, hogy azok veszekednek a legtöbbet akik vonzódnak egymáshoz? (Vagy valami ilyesmi..:D)
2013. júl. 26. 11:07
7/8 anonim válasza:
Hát az idő sokmindenen változtat lehet benne is elindul valami ha megemlítenéd neki a dolgot. Mondanád neki, hogy tetszik neked vagy csak hülyülve szóbahozni a dolgot és figyelni a reakciót.
Egyébként van benne valami sok olyan esetet hallottam hogy az utálatos kapcsolatokból szerelem lett, meghát az ellentétek elvileg vonzzák :D Úgyhogy megvan rá az esély!
8/8 anonim válasza:
Honnan veszed hogy őt sose érdekelnéd? Ha ennyire sokat beszéltek akkor biztosan jól ismeritek egymást, és ha a srácot te nem érdekelnéd, akkor nem beszélnétek ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!