Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek felejtenem kéne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felejtenem kéne, vagy van még esély az újrakezdéshez?

Figyelt kérdés

Első barátnőm volt ő, mert nem akartam úgy belemenni előtte egy kapcsolatba úgy, hogy nem gondolom komolyan.

Nagyjából másfél hónap után azonban valamiért pár napig úgy éreztem, hogy nem vagyok szerelmes. Ezalatt egy görbe estén sajnos történt mással egy pár másodperces csók is. Már akkor nagyon bántam, elmondtam neki, szakított velem, de utána újra összejöttünk.

Ezután már az érzéseim biztosak voltak. Szerelmes voltam (és vagyok) belé, nagyon szerettem őt, azonban 3 hónappal később azt mondta, hogy nem tudja elfelejteni a dolgot és legyen vége. Kb 2 hét után beszéltünk először és arra kért, adjak neki egy kis időt, addig beszélgessünk úgy, mint régen, de a kapcsolatunkról ne.

Ez 1 hónapja volt. Szinte minden nap beszélünk, de néha úgy érzem, mintha már el is felejtett volna... Teljesen úgy kezel, mintha egy haverral beszélgetne érzésem szerint és 5 percenként ír vissza, pedig általában ő ír rám.

Pénteken találkoztunk először (véletlenül), egy szórakozóhelyre mentünk, születésnapomat ünnepeltem, nagyon berúgtam, ölelgetni próbáltam és elmondtam neki, hogy szeretem de ő csak állt és nem ölelt vissza.

Aztán tegnap beszéltünk erről, nem tudta kezelni a dolgot és meglepődött, azt mondta. Arra pedig, hogy mi lesz később, nem tudott válaszolni.

Nagyon szeretnék vele lenni, de amióta szakítottunk, teljesen magam alatt vagyok és egyre rosszabb.

Nem akarom őt elfelejteni, de magamat sem tönkretenni. Tudom, hogy egy hülye idióta gyökér vagyok, nagyon megbántam, amit csináltam.

Mit lenne a helyes?

18F

2012. ápr. 15. 11:09
 1/2 anonim válasza:

Szerintem hagyd a dolgot... 18 vagy, előtted az élet, még van 7-8 éved találni egy másik leányzót, lehet hogy jobbat. Pláne, hogy úgy érzem nincs problémád a bulizással és csajok felszedésével (:

Ja, ha nem akarja viszonozni még az üzeneteidet sem, ne erőltesd, mert megutál és zaklatásnak fogja venni és nagyon rossz, pláne, hogy az értelmetlen próbálkozásaiddal a saját egodat építed le. Plussz ő is egy kiskutyának fog nézni (: Légy kemény!

2012. ápr. 15. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy csók miatt? És képes voltál elmondani neki, mikor szinte nem is történt semmi? (Ha a másik csaj amúgy ismeri a barátnődet, akkor megértem, hiszen úgyis megtudta volna.)

Ilyen idős korban még nagyon idealista a gondolkodásotok. Később majd rájöttök, hogy az élet nem fehér és nem fekete. Ha ennyi miatt szakítottatok, akkor nem is volt komoly. Szerintem keress más csajt, akad bőven hidd el, nem muszály leragadni rögtön az elején! Ha ruhát veszel, akkor is felpróbálsz párat nem, mielőtt a pénztárhoz mész nem? Márpedig jobb ha rájössz, hogy a pénztár elhagyása után már nincs reklamációnak helye... Tehát légy körültekintő.

2012. ápr. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!