Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne esély egy újrakezdéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esély egy újrakezdéshez?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt,de egy idő után nagyon megromlott a kapcsolatunk. Egy hónapja nem beszéltünk,de tegnap rámírt msnen. Nem akárhogy: "Szia Kicsim. :D". Nagyon meglepett,és nem is nagyon törtek fel bennem rossz érzések. De utána elgondolkodtam,hogy mégiscsak..hátha... de nem megy. :S Nem tudom,hogy beszéljem meg vele! Szeretnék tanácsot. Örülnék neki! :)

A kapcsoltaunknak vége különböző okok miatt:

•Nagyon ritkán keresett egy idő után,ha akartam találkozni én hívtam.

•Nagyon csöndesen viselkedett a beszélgetésünkor,szinte már mindig. ( Nagyon sokat szokott ebszélni.)

• Sokat veszekedtünk,megbántott.

• Nem mondta,hogy szeret.

És én szakítottam ezért.Akkor ugy éreztem jol tettem,de nagyon rossz volt! Neki is... De tegnap kicsit durva volt ez a hirtelen jött beszélgetniakarok. :D Csak megkérdezte,hogy mivan velem,hogy vagyok, stb. Utána elment... de akkor már nem mondott semmit.

Ugy érzem , sikerülne újból. De meddig tartana?:S

Kérlek Segítsetek. Köszönöm!

2009. aug. 22. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy?
2009. aug. 22. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány és 16 éves
2009. aug. 22. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan mintha tartottatok volna egy kis szünetet, majd ráébredtek, hogy mennyire hiányzik a másik. Ez a "Szia, kicsim" vagy totális elírás volt, vagy úgy köszönt neked, mintha még mindig együtt lennétek. Szerintem próbálj összehozni egy találkozót, beszélgessetek és meglátod, hogy érzed magad vele. Simán feljöhet a "miért is szakítottunk" téma is.

Azt, hogy meddig tartana nem lehet tudni. De 16 éves vagy. Ráérsz még bőven. Vágj hozzá lazán! :)

Minden jót!

Sárky

2009. aug. 22. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM!
2009. aug. 22. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
ez azt jelentheti, hogy a fiúnak adódtak olyan dolgai az életben, amit nehéz megoldania, ezért magába zárkózik. ez lehet családi probléma stb
2009. aug. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!