Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély az újrakezdéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély az újrakezdéshez?

Figyelt kérdés
Volt egy párom akit mindennél jobban szerettem....csalódott bennem(nem csaltam meg sosem....más miatt),és elhagyott.Hetekig összejártunk utána még aztán eltűnt.Egy hónappal később újra előkerült és újra eltűnt.2 hónap telt el azóta,hogy nem beszéltem vele,de valami miatt újra felvettük egymással a kapcsolatot de csak e-mailen keresztül.Újra szóba került a kapcsolatunk,ami állítólag elmúlt és újra nem kezdhető.Bennem mindig megvolt a remény....szeretett,szerettem.Mindketten rengeteget gondolunk egymásra,de egyikőnk sem említi ezt a másiknak csak 1-1 szavakban.Nem tudom a múlt neki mennyire fájhat....és ő sem,hogy nekem mennyire,mégis a szakításunk óta harmadjára vesszük fel a kapcsolatot egymással.Legutóbb külföldre hívott magával....hogy menjünk ki dolgozni.Mindkettőnknek elege van az itthoni dolgokból.Valahol mélyen úgy érzem,hogy nem zárta le a dolgot.....ahogy talán én sem.De amikor megpróbáltam helyrehozni a hibám......csalódtam én is.Lett barátnője....és nekem is barátom új.Mégis reménykedek.Ő mit érezhet?Van még remény arra,hogy valaha újra együtt lehetek vele?Mit kellene tennem?Miért nem tudom őt végleg elfelejteni?Lehet csak kínoz ezekkel a mondatokkal?Ő szakított azóta a lánnyal....nekem még megvan a párom.Lehet féltékeny és közben nem is akar tőlem már sohasem semmit?Tanácstalan vagyok.
2010. ápr. 9. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is... Ne áltasd a mostani pasidat, szakíts szegénnyel! Eléggé gerinctelen, amit csinálsz vele.

Másodszor. Szerintem még van rá remény, de mivel nem árultad el, hogy mi az, ami miatt csalódott benned a volt párod, ezt nehéz megmondani. Próbáld helyre tenni a korábbi hibád.

21l

2010. ápr. 9. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Huhh!! Hát ez nem egyszerü. Hasonló helyzetben vok mint te, csak a másik oldalrol.

Annyi biztos,(saját magambol kiindulva) ha nem probálkozol meg vele, akkor azt nagyon sokáig bánni fogod. Megvan az esélye, hogy csatát vesztesz, de ha nem küzdesz akkor erre sincs esély. Én csak azt tudom tanácsolni, h vedd fel a sráccal a kapcsolatot és köntörfalazás nélkül térj a lényegre, mert igy nem fogod megtudni, h mivan, ha csak 1-2 szoban emlititek meg a dolgokat.

Előfordulhat,h nem azt a választ kapod amire vársz (de ismét magambol kiindulva) nem biztos , h ő annyira haragszik,vagyis inkább neheztel rád, mint amennyire te gondolod. Szerintem mindenképp beszélj vele a konkrétumokról!

Én szurkolok neked!! (jah én fél éve kerülöm az exem, mert ha nem látom akkor könnyebb elfelejteni.... illetve csak ezt hittem. Lehet ezért sem akart a srác komolyabban belefolyni a témába. de hidd el, megéri)

2010. ápr. 9. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

*megéri megprobálni

Ez lemaradt..

2010. ápr. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!