Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az újrakezdéshez?
Először is... Ne áltasd a mostani pasidat, szakíts szegénnyel! Eléggé gerinctelen, amit csinálsz vele.
Másodszor. Szerintem még van rá remény, de mivel nem árultad el, hogy mi az, ami miatt csalódott benned a volt párod, ezt nehéz megmondani. Próbáld helyre tenni a korábbi hibád.
21l
Huhh!! Hát ez nem egyszerü. Hasonló helyzetben vok mint te, csak a másik oldalrol.
Annyi biztos,(saját magambol kiindulva) ha nem probálkozol meg vele, akkor azt nagyon sokáig bánni fogod. Megvan az esélye, hogy csatát vesztesz, de ha nem küzdesz akkor erre sincs esély. Én csak azt tudom tanácsolni, h vedd fel a sráccal a kapcsolatot és köntörfalazás nélkül térj a lényegre, mert igy nem fogod megtudni, h mivan, ha csak 1-2 szoban emlititek meg a dolgokat.
Előfordulhat,h nem azt a választ kapod amire vársz (de ismét magambol kiindulva) nem biztos , h ő annyira haragszik,vagyis inkább neheztel rád, mint amennyire te gondolod. Szerintem mindenképp beszélj vele a konkrétumokról!
Én szurkolok neked!! (jah én fél éve kerülöm az exem, mert ha nem látom akkor könnyebb elfelejteni.... illetve csak ezt hittem. Lehet ezért sem akart a srác komolyabban belefolyni a témába. de hidd el, megéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!