Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély rá hogy megbocsájtson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lili vagyok, 15 éves. Az lenne a nagy problémám, hogy kidobott a pasim, nagyon jól nézett ki, meg minden, és sajnálom, hogy vége. Hazudtam neki, de elég durvát, megbocsáthat nekem, vagy ne reménykedjek? Barátnőim is elpártolnak tőlem, azt mondják hazug ember vagyok, de ez nem igaz, mit tegyek?
2012. ápr. 5. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg mit hazudtál, utána tudunk véleményt mondani.
2012. ápr. 5. 23:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy a szünetben elutazok, de a barátnőimmel bulizni mentem, aztán töltöttem fel partyképeket, és a barátom rájött, hogy nem utaztam sehova
2012. ápr. 5. 23:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Miért kellett hazudni?
2012. ápr. 5. 23:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egyszerűen azt hittem így lesz a legjobb :( annyira hülye voltam
2012. ápr. 5. 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Lili!

Azzal, hogy hazudtál neki eljátszottad a bizalmát. Egy kapcsolat a bizalomra épül.

Ezek után, hogy bizzon meg benned? (pl.: hogy nem csalod meg)

Egy idő után a barátnőid nem fognak neked hinni még akkor sem ha igazat mondasz!

Mi volt a hazugság? (priviben is írhatod ha nem akarod nyilvánosan)

2012. ápr. 5. 23:08
 6/15 anonim ***** válasza:

hhát de gyökér vagy. komolyan nehéz volt azt mondani hogy bocsi de akarok egyet bulizni a barátnőimmel és szeretnék velük lenni egykicsit mert elhanyagoltam őket az utóbbi időben..

KÜLÖNBEN IS?? AKKORA EGETRENGETŐ PROBLÉMA.. elhagyott a pasid HOGY UUUUURISTEEEN MOST MI FOG LENNI???? ..szánalmas 15 éves partyribi vagy. hhhát komolyan.

2012. ápr. 5. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
azt üzeni a pasid hogy lövik a pizsit a hazudós pitscháknak. rém álmokat.
2012. ápr. 5. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyen hülyeséggel tönkretenni egy kapcsolatot? (ha volt egyáltalán) Felesleges és értelmetlen volt a hazugság.

És ilyen amatőr módon lebukni?

2012. ápr. 5. 23:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Lilikém... Szerintem át kéne gondolni mit is akarsz egy kapcsolatban. Tudom, még fiatal vagy, de ez a hozzáállás nem vezet jóra. Mindenképp próbálj meg bocsánatot kérni.
2012. ápr. 5. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem, h te meg Marshall örökre együtt lesztek.. akárhogy is lesz, ne légy Ted felesége, mert akkor értelmét veszti a sorozat. ja, és Barney-val se, mert ő meg link alak :D
2012. ápr. 5. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!