Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is el kéne felejtenem?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, akibe beleszerettem még a tavasszal. És nyáron elmondtam neki, hogy mit érzek. Ő elkezdett közeledni, találkoztunk is sokat akkoriban. Mind ezt úgy, hogy 200km-re lakunk egymástól. És általában csak fb-n beszéltünk/beszélünk. Aztán el kezdett nem írni, és nem válaszolni, mikor írok neki. Aztán azt hittem, hogy már nem érdekel, és ezt az én drágalátos húgom elmondta neki. Rákérdezett és én ezt megerősítettem. De utána nagyon jót beszélgettünk. Közben lett barátnője is, én kiborultam, mert rájöttem, hogy nincs ember akit jobban szeretek nála, és ezt el is mondtam neki. Erre azt mondta, hogy túl messzi lenne és biztos lesz valaki aki nagyon szeretni fog engem, és én is őt. Legutóbb egy hete találkoztunk pár órára, és előtte két héten keresztül arról beszélt nekem, hogy nagyon várja, hogy találkozzunk. És mikor együtt voltunk, sokszor oda jött megölelni engem. Aztán tegnapelőtt beszéltünk ,és azt mondta, nagyon jó velem találkozni, és hiányzok neki.2013. jan. 5. 22:32
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és mindenki azt mondja, hogy el kéne felejtenem, de én nem akarom.
2013. jan. 5. 22:35
2/9 anonim válasza:
Szeret téged :)
Beszéld meg vele a dolgot...
Az érzelmeit nem leplezheti,
nem tudom milyen okból
kifolyólag lett valakije...
szerintem vagy beszéld meg vele, vagy próbáld meg kivárni azt a kis időt, ameddig nem szakít vele. (TAPASZTALAT)
Üdv! ^^
3/9 anonim válasza:
Nem, ne felejtsd el.
Én nekem is ezt ajánlották, de még mindig boldog párkapcsolatban veszek részt :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt mondod. De csak már annyiszor mondtam neki, hogy szeretem, de nem volt egyiknek sem komolyabb következménye.
2013. jan. 5. 22:36
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, csak már mindenki a hülyének néz emiatt, hogy nem akarom elfelejteni.
2013. jan. 5. 22:37
6/9 anonim válasza:
Értem...
Sajnos nem ismerem az illetőnek a szokásait, de ez biztosan jelent valamit. Mennyi idősek vagytok? Kb. tudnék viszonyítani, hogy mit merre. :]
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, hogy nem kéne egy 16 éves fiút szeretnem 14 éves létemre, mert mást jelent a szerelem mindkettőnk számára, de szerintem ez nem így van.
2013. jan. 5. 22:38
8/9 A kérdező kommentje:
Ja és a találkozásunk egy társaságban történt, és azt mondta valaki, hogy már nagyon várt Ő engem, és láttam, hogy zavarba jött, és nem mert hozzám szólni, és engem nézett folyamatosan, és egyre közelebb jött hozzám.
2013. jan. 5. 22:41
9/9 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, fiú. :D.
Társaságban sosem jó találkozni.
A négyszemközti randik/találkozások a nyerőek,
ha már nincs egy nagyon erős kialakított személyes
baráti kapcsolatotok. Ha az előbbi megvan, akkor
mehettek társaságba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!